Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintem nagy a baj. Tanács?

Szerintem nagy a baj. Tanács?

Figyelt kérdés

Pár napja feküdtem le először a barátnőmmel, de szomorúan kellett tapasztalnom h 5-10 perc alatt eljutottam a csúcsra, holott méég húzni szerettem volna tovább a dolgot! Kérem csak komoly válaszokat írjatok!

Van valami móód erre, h tovább bírjam??

Nagyon érzékeny a bré! Hogyan "edzhetnéém" meg, hogy tovább bírjam a szeretkezést?

2010. márc. 22. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:

:)

a titok nyitja az,amikor érzed,h mindjárt orgi, megállsz, vagy lassítasz:)Nem vagyok pasi nemtom melyik a jobb:D

A másik ami edzés és segíteni fog az intimtorna:)Megtanulhatod vele azt is,hogy legyen többszörös orgazmusod:)Vagyis lesz orgazmusod de nem fog semmi kijönni és kemény marad a brokid ^^

tudod milyen az intimtorna? mert ha kell elmagyarázom ^^

2010. márc. 22. 15:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Nos, Próóbáltam lassítani, sőőt meg is álltam..de amikor folytattam ugyanrról az izgalmi állapotróól folytattam..szóval nem volt hasznos sajna.

Az intim torna érdekelne :) örülnék ha elmondanáád vagy esetleg linket is küldenél, Köszi.

2010. márc. 22. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Intim tornához lehet könyvet kapni, direkt férfiaknak, Kriston Andrea írta.
2010. márc. 22. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Sok gyakorlás,kis szünetekkel,ez gyakori probléma fiatal felnőtteknél.
2010. márc. 31. 14:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Lányokkal az első szeretkezés - nem akarok senkit lehangolni, vagy magamnak ellenreklámot csinálni, ha már így arc nélkül lehetne - sikertelen, leginkább csak próbálkozás... meg a második-harmadik is.... szerintem két ember, amikor már tizedszerre vannak együtt, akkor tudják igazán, hogy mi a jó a másiknak, mire érzékeny a másik, mi jó neki... aztán a legelején tapasztalt izgalom, ahogy elmúlik, úgyis beáll, hogy szépen lehet hosszítani az aktust, elnyújtani... de az első 5-6 alkalomnál örülni kell, ha egyáltalán sikerül valamit szinkronban csinálni :)

Együtt, sok időt rászánva... hajrá! :)

2010. ápr. 1. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!