Szerintem nagy a baj. Tanács?
Pár napja feküdtem le először a barátnőmmel, de szomorúan kellett tapasztalnom h 5-10 perc alatt eljutottam a csúcsra, holott méég húzni szerettem volna tovább a dolgot! Kérem csak komoly válaszokat írjatok!
Van valami móód erre, h tovább bírjam??
Nagyon érzékeny a bré! Hogyan "edzhetnéém" meg, hogy tovább bírjam a szeretkezést?
:)
a titok nyitja az,amikor érzed,h mindjárt orgi, megállsz, vagy lassítasz:)Nem vagyok pasi nemtom melyik a jobb:D
A másik ami edzés és segíteni fog az intimtorna:)Megtanulhatod vele azt is,hogy legyen többszörös orgazmusod:)Vagyis lesz orgazmusod de nem fog semmi kijönni és kemény marad a brokid ^^
tudod milyen az intimtorna? mert ha kell elmagyarázom ^^
Nos, Próóbáltam lassítani, sőőt meg is álltam..de amikor folytattam ugyanrról az izgalmi állapotróól folytattam..szóval nem volt hasznos sajna.
Az intim torna érdekelne :) örülnék ha elmondanáád vagy esetleg linket is küldenél, Köszi.
Lányokkal az első szeretkezés - nem akarok senkit lehangolni, vagy magamnak ellenreklámot csinálni, ha már így arc nélkül lehetne - sikertelen, leginkább csak próbálkozás... meg a második-harmadik is.... szerintem két ember, amikor már tizedszerre vannak együtt, akkor tudják igazán, hogy mi a jó a másiknak, mire érzékeny a másik, mi jó neki... aztán a legelején tapasztalt izgalom, ahogy elmúlik, úgyis beáll, hogy szépen lehet hosszítani az aktust, elnyújtani... de az első 5-6 alkalomnál örülni kell, ha egyáltalán sikerül valamit szinkronban csinálni :)
Együtt, sok időt rászánva... hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!