Felfázhattam? Estére pelenkás vagyok! Tegnap este még lefekvés elött bepisiltem a pelusba de nem cseréltem le és így aludtam. Egész nap pisilni jártam. Szerintetek felfázás? 20f
igazából csak estére kell mert a hólyag kapacitásom vagy mi kicsi és ha elér egy szintet annyira kell hogy nem tudom visszatartani...
viszont nem volt kedvem kimenni a wc re és azt gondoltam hogy mivel úgyis pisis lesz reggelre így belepisilek és alszom. emiatt lehet hogy kaptam egy felfázást? a meleg jó rá ha a hólyagomat melegítem.
vagy a másik lehetőség h elkezdtem napi 3 liter vizet meginni 3 napja és azóta is többet pisilek. lehet emiatt? valaki help!!!
8 as,mindenki annyi pelust vesz,amennyit csak akar.
Ez nincs a tiltott áruk listáján .
"7es,te is elvagy ám varázsolva a teszt csíkkal együtt." miért is? 3szor voltam felfázva életemben, mindhárom esetben ez volt a menet, illetve a 3. esetnél csak lett volna, mert nem tudott tesztelni a doki, mert éppen menzeszem is volt...ügyelet és a háziorvos...
sőt anno a kutyámat is így tesztelték
8as, írta, 20f
Ha van otthon pelus akkor ott más gond is van
Ne igyál 3 litert naponta kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!