Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Felfázhattam? Estére pelenkás...

Felfázhattam? Estére pelenkás vagyok! Tegnap este még lefekvés elött bepisiltem a pelusba de nem cseréltem le és így aludtam. Egész nap pisilni jártam. Szerintetek felfázás? 20f

Figyelt kérdés

igazából csak estére kell mert a hólyag kapacitásom vagy mi kicsi és ha elér egy szintet annyira kell hogy nem tudom visszatartani...

viszont nem volt kedvem kimenni a wc re és azt gondoltam hogy mivel úgyis pisis lesz reggelre így belepisilek és alszom. emiatt lehet hogy kaptam egy felfázást? a meleg jó rá ha a hólyagomat melegítem.

vagy a másik lehetőség h elkezdtem napi 3 liter vizet meginni 3 napja és azóta is többet pisilek. lehet emiatt? valaki help!!!

2015. nov. 21. 18:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

8 as,mindenki annyi pelust vesz,amennyit csak akar.

Ez nincs a tiltott áruk listáján .

2015. nov. 21. 19:22
 12/14 anonim ***** válasza:

"7es,te is elvagy ám varázsolva a teszt csíkkal együtt." miért is? 3szor voltam felfázva életemben, mindhárom esetben ez volt a menet, illetve a 3. esetnél csak lett volna, mert nem tudott tesztelni a doki, mert éppen menzeszem is volt...ügyelet és a háziorvos...

sőt anno a kutyámat is így tesztelték

2015. nov. 21. 19:25
 13/14 anonim ***** válasza:

8as, írta, 20f

Ha van otthon pelus akkor ott más gond is van

Ne igyál 3 litert naponta kérdező

2015. nov. 21. 19:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen előfordul felfázásnál az éjszakai bepisilés, akkor jobb ha van éjszakára pelenka őszi-téli hónapokban. Pelenka nyugodt álmokat biztosít, ha az ágy és a pizsamma száraz marad reggelig.
2015. dec. 19. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!