Mi ez a 2 "pötty"?
2015. nov. 21. 16:54
1/6 A kérdező kommentje:
U.i.: A herezacskómon van
2015. nov. 21. 16:55
2/6 anonim válasza:
A nagyobb sztem szemolcs szeru..Nem tudom,a kisebbet nem talalom.Ha a jobb szelen az a piros vmi sztem valami begyulladt szortuszo.
3/6 anonim válasza:
Én ugyan nem a herezacskón látom, hanem a pénisz tövében, de ez egy fibroma, aminek a "nyaka" cérnával elköthető és akkor a vérelltás megszüntével leesik, vagy akár le is égethető.
4/6 anonim válasza:
Szemölcs,régóta van nekem is majdnem hasonló helyen .
5/6 anonim válasza:
Ez lógószemölcs, amit vírusos fertőzés okoz. Tüneti kezelés lehetséges( eltávolítani a szemölcsöt), viszont az okozó forrás ezzel még nincs megszüntetve.
Javaslom menj orvoshoz, aki gyógyszeres kezelést fog alkalmazni.
6/6 anonim válasza:
Condiloma, általában a HPV vírus fajtái okozzák. Nekem is volt egy ilyenem, elmész a "férfiaknak megfelelő nőgyógyászhoz" és ő leecseteli egyszer. (Az csíp mint állat, de elmúlik tőle) Ha később is előjön, nem árt egy hpv szűrés, mert van olyan hpv fajta, ami csomókban okoz ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!