Szerintetek? Tudom már rengeteg kérdést tettek fel a péniszhosszabbításról, de erről mi a véleményetek? Tapasztalata van esetleg erről a bathmate hydropump használatáról? A youvtube videók elég meg győzőek.
Ne akard már befolyásolni a természet törvényét .
Ebben még nem történt előre lépés.
De írok neked egy népi mondást .
Hosszú vékony jól beér.
de,rövid vastag többet ér .XD
Én 5-6 éve vettem egy Bathmate hidropumpát. Használtam 1-2 hónapig és kb 0.5-1 cm-t növekedett a farkam és egy nagyon picit vastagodott is. 15/4 cm-ről indultam. A gond az volt, hogy nehéz úgy felhelyezni, hogy kényelmes legyen alul a szájánál. A másik pedig, hogy annak ellenére, hogy egyenes szerszámom van, ha egy kicsit is más szögben áll, mint a felhelyezett pumpa, akkor egy bizonyos merevedési szint után hozzá fog érni a falához, ami véraláfutásokat okoz és fáj is. Így abbahagytam a használatot.
Idén augusztusban újból elővettem a pumpát és elkezdtem rendszeresen használni. Mindössze heti egy 20 perces alkalomról van szó, de sikerült további 1-1,5 cm növekedést elérni 2 hónap alatt. Most 17-17,5 cm körül tartok. Vastagságban is volt kb. 2 mm-es bővülés, az most 4,5 cm. Egy ideje viszont stagnálok, ill. ki is hagytam pár alkalmat és szerintem már kevés a heti egy alkalom, további fejlődéshez sűrűbben kéne használnom, aminek viszont vannak korlátai: a vákuum okozta sérülések elkerüléséhez bőven be kell kenni előtte síkosítóval. Ez azonban feloldódik a vízben és úgy már nem ér annyit. (Simán tudnám jobban pumpálni, ha egy bizonyos idő után nem érnék hozzá néha a belső falához.) Lehet, hogy ki kéne próbálnom szilikonos síkosítóval. A másik kulcsdolog a nagyon pontos felhelyezés, hogy kényelmes maradjon és tökéletesen középen legyél benne. Egyenes brével is nehéz ezt előidézni, de sok gyakorlás után már nem lehetetlen, görbével viszont totál felejtős lehet. A felhelyezés pontossága csak 10 perc pumpálás után derül ki, amikor kezded feszegetni a maximális méretet. És pont innentől van érdemi hatása a pumpának a növekedésre.
Gondot jelent az is, hogy a pumpa egy ilyen érzékeny területen nyilvánvalóan nem zár tökéletesen, így nem könnyű feladat fokozni a vákuumot, néha még a megtartása is nehéz. Ha könnyedén lehetne növelni a belső nyomást és nem érnék a belső falhoz soha sem, akkor biztos, hogy gyors és látványos eredményeket tudnék elérni. Persze, akkor meg lehet, hogy a nagy nyomás károsítaná a szöveteket. Így legalább ez a veszély nem áll fenn. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!