Segítség! Teljes körülmetélésem volt lassan kettő hónapja. Azóta elég sok gondom van a nemi életemmel. A pénisz olyan érzéketlen, hogy a szex sokkal hosszabb ideig tart. Miért?
Mert az van ,amiről itt senki nem beszél,a metélést imádók meg főleg nem .Még az orvosok sem szivesen mondanak el mindent,az orvosi írásokból lehet az igazat megtudni .
Kezdeném azzal,minden orvos pénzt remél 1 ilyen műtétnél .
Még akkor sem beszéli le a pácienst erről ,ha van jobb megoldás is .
De a lényeg a lényeg .Annak nem örülök hogy nálad is az van ,amit én most leirok ide .Ezt olvastam erről a szakirodalomban .
A makkon pontosan 50 érző idegvégződés van ,amik a külső durva ráhatásoktól elhalnak,orvosi szó használattal elsorvadnak .Ez csak idő kérdése mindenkinél.(pl a gatya állandó hozzáérésétől )
A bőr elvesztése,ami kiteritve közel 2 m2,milliók számra távolitják el az érző idegvégződéseket .Akkor mégis mit remélsz ? Befejezésül azt irják,a szex az tovább tart,de nem érzel a végén mégsem olyan kellemeset,mint a fitymával rendelkezők .A börrel rendelkezőknél
,az egész bőr a pénisz törzsére van kifeszülve,tele érző ideg végződésekkel .Most akkor már érted,mi okozza a gondodat .Én azért csak jó szexeket kívánok neked !
Sajna annyira nem érzek semmit, hogy vagy végig arra koncentrálok, hogy most éppen szex van,vagy mivel nem érzem elkezd lankadni az érdeklődésem. Ha koncentrálok, akkor jó45-50 perc és elérek a célig
.
A szex az agyban játszódik,a pö**ünk csak kellék hozzá.
Próbálj így rákoncentrálni a dolgokra ,és átmozdit a holtponton .Így előbb tudsz elévezni,és ez még a barátnődnek is jobb így .
Nagyon sokan írják itt,húzni az időt mennél tovább .
Ők azok ,akik keveset tudnak a szexről,mennyi ideig tart is a jó szex .A nők sem szeretik,ha ők már elélveznek,a férfi meg csak nyomja,mint állat .A forditottja sem jó,ha a férfi élvez el gyorsan,idő előtt .
Jaj,te szegény,már többször is írtál és látom semmi javulás.
Jobb lenne ha egy urológust felkeresnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!