Miért nem tudok gondolkodni?
17 éves fiú vagyok és az a problémám,hogy nem tudok gondolkodni... csak nézek előre és nem tudom,hogy hol tartok... ez már nyár közepe óta igy van. Voltam a kezelő orvosomnál vett tőlem vérmintát és azt mondta minden rendbe van... elküldött szemorvoshoz is nem-e a látásommal van baj de a vizsgálaton azt mondták,hogy a látásom tökéletes... elküldtek ideg orvoshoz is de ott is azt mondtak,hogy minden rendben van. Végül elküldtek pszichológushoz de oda már nem mentem mert már felidegesitett az,hogy mindenki csak találgatni tud és küldozgetnek egyik orvostól a másikhoz és semmi használhatót nem tudtak mondani.
Nyár elején elmentem brigadmunkára egy szervizbe és rá egy két hétre kezdtem észrevenni magamon,hogy valami nincs rendben velem.. nem tudtam koncentrálni a munkára,alapvető dolgokat nem tudtam, minden nap vasárnap kivételével fél 6kor keltem és délután 5órakor értem haza mivel vonattal jártam munkába.. Mikor haza értem segitkeztem a házkörül aztán megnéztem egy filmet megfürödtem és legkásőbb fél 11kor már aludtam..
Nem dohányzok,nem fogyasztok alkoholt max 1évbe 1x-2x valami családi eseményen... nem érzem magam betegnek minden olyan mint régen csak leblokkolt az agyam...
A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
"Végül elküldtek pszichológushoz de oda már nem mentem mert már felidegesitett az,hogy mindenki csak találgatni tud és küldozgetnek egyik orvostól a másikhoz és semmi használhatót nem tudtak mondani."
Pedig szerintem nem rossz ötlet, koncentrációs zavarokat pszichés rendellenességek is okozhatnak. Ennél többet sajnos nem tudok mondani.
A nem megfelelő étkezés is okozhat ilyen problémát. Fontos a megfelelő tápanyag bevitel. Keress rá google.hu keresőben rengeteg info van erről.
Például itt is van egy:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!