Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A lábam tele van bőrkeményedés...

A lábam tele van bőrkeményedésekkel. Ez okoz valamilyen problémát, vagy csak esztétikai okokból szokták eltávolítani?

Figyelt kérdés

Valószínű azért ilyen mert sokat használom a lábam, munkám során is, és sport közben (futás) is, emellett sokat járok gyalog. Pár éve elég durván megkeményedett már a bőröm, a sarkamon, a talpam elülső részén, illetve a lábujjaimon.

A barátnőm néha le szokta reszelni a bőrkeményedéseket a lábáról. Én is kipróbáltam egyszer, de utána sokkal rosszabb lett.

Amúgy nem zavar különösebben mert nem fáj vagy okoz gondot jelenleg.

Amúgy nemtudom hogy a férfiak többsége szokott e ezzel törődni.

Én, ha nem okoz később problémát, nem fogok törődni vele. (22/F)

2015. nov. 10. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Igen törődnek, ez elég igénytelen dolog. Legtöbb férfi ismerősöm normális állapotban tartja a sarkait, aki nem, az a tipikus igénytelen szőrös sörhasú káromkodós focib*zi férfi. De bajod nem lesz tőle.
2015. nov. 10. 16:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm. Amúgy én kimondottan sportos testalkatú vagyok és egyáltalán nem vagyok szőrös.
2015. nov. 10. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, lesz bajod belőle. Az elhalt bőrrészeknek nincs már vérellátása, kiszárad berepedezik. Nagyon fog fájni. Különben épp azért volt rossz reszelés után, mert nem egyszerre kell 10 év bőrkeményedéseit lereszelni, és az sem mindegy, milyen eszközt használsz ehhez. Javasolnám neked egy pedikűrös igénybevételét, aki megmutatná hogyan kell csinálni, és tud hozzá jó eszközt is adni.
2015. nov. 10. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez a nagy igénybe vételtől van .Fel kell puhítani vízben,és le kell kaparni Erre eszközt nem ajánlanék ,mer még balesetet okozol magadnak .
2015. nov. 10. 18:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, valószínűleg túlzottan lereszeltem, azért nőtt vissza még erősebben.
2015. nov. 10. 20:06
 6/7 anonim ***** válasza:
doktorhalas kezelésre menj el. vagy vegyél doktorhalakat otthonra, ha nem akarsz másokkal közösködni
2015. nov. 14. 19:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia. én is hallottam már erről a kezelésről, de sajnos nincs pénzem ilyesmire.
2015. nov. 16. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!