Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van olyan rajtam kívül,...

Van olyan rajtam kívül, akinek merev állapotban is rajta van a fitymája a makkján? Tudtok vele sexelni?

Figyelt kérdés
Hátra tudom húzni pont a makkom pereméig,de ott meg akad.Ez zavarhat valamiben?(nem simul ki a fitymám hanem a makkom pereme alatt felgyűrődik egy pici bőr)
2010. márc. 18. 21:55
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szóval:

Egyszer a barátnőmmal gumi nélkül csináltuk; előtte jól megdogoztam, hogy "tocsogjon"...utána meg nedvesített engem és bementem, a bemenet előtt még (én nyelvel) szét tártam a kis ajkait (ott lenn) és jól benedveztem, így betudtam úgy menni, hogy ne fájjon (és sztem nem is csúszottt hátra...) aztán egy ideig fájt a dolog és ezért vissza is fogtam egy kicsit, hogy még ne akarjon túl mélyre hatolni. Aztán egyszer azt értzem, hogy: -Hú mennyi helyem van...- Úgy tűnt, hogy "eljutott valameddig" és onnan kezdve mintha gumilett volna rajtam, minden fájdalom nélkül, teljes élvezettel ment tovább a dolog. Szóval én csak anyit tudok javasolni, hogy elösszőr vele foglalkozz egy kicsit és csak utána támadd le :D... //azonosító (::)

2010. máj. 22. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!