FONTOS! Mitől fájhat a bal herém?
"Mert falun lakom, kb fél óra az út a legközelebbi városba + még onnan városi busszal nem tudom, hogy hova kell menni és időm sincs rá. minden nap délután 4 re érek haza + 1.5 ór tanulás" - Esetleg a szüleidhez nem fordulnál? Ők tudnák, hogy hova kell menni. De azt sem hiszem, hogy 14 évesen a netet használva ki tudsz ide írni egy kérdést, de azt nem tudod megnézni, hogy hol van a közeli városban urológiai rendelés.
2015. nov. 2. 21:18
12/17 A kérdező kommentje:
Igen, meg tudnám nézni, de akkor se tudnék oda elmenni. A szüleimnek még nem szóltam, mert nem nagyon merek ilyen nemi dolgokról beszélgetni, minden másról tudok, de ezt elég nehéz elmondanom.
" mert nem nagyon merek ilyen nemi dolgokról beszélgetni" - Ez nem "ilyen nemi dolog", hanem egészségügyi probléma, amiből akár komoly gond is lehet.
De csinálsz amit akarsz!
2015. nov. 2. 21:29
Figyelj csak, szerintem is simán lehet szőrtüszőgyulladás az alapján, amit elmondtál. Azért lenne jó, ha elmennél a háziorvoshoz (és oda el tudsz egyedül is, ha jól értettem), mert ha tényleg egy ilyen egyszerű dologról van szó, azt ő is tudná diagnosztizálni és kezelni! És megnyugodnál. Ha mégsem szőrtüszőgyulladás, hanem valami komolyabb és a háziorvos beutal az urológiára, akkor még mindig ráérsz beszélni a szüleiddel. De egyébként ezt egyáltalán nem kell szégyellni, hiszen nem valami fertőző nemi betegséget szedtél össze! (Pedig ha az lenne a helyzet, akkor is el kéne valahogy menni orvoshoz...)
2015. nov. 2. 21:51
A kis dudort ne piszkáld az magától visszafog húzodni.
Nem sokára középsuliba mész így nyugodtan egyedül elmehetsz már urológushoz,hisz nem laksz messze a várostól.
De ha nem mersz oda elmenni a háziorvosodhoz is elmehetsz egyedül,bár szerintem oda sokal cikibb menni és neki elővenni,a legtöbb háziorvos nő és ott elkülönített vizsgáló nincs így premier plánban a aszisztens is mindent lát majd és évekig odajársz mêg.Jobb ott urológusnál elővenni akit aztán nem igazán fogsz többet látni.
2015. nov. 4. 16:49
16/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok mindenki, a tegnapi nap folyamán készítettem egy képet ha esetleg tud valaki képről megállapítani valamit annak örülnék, ha lehet nem kell több orvoshoz menj, beszélj a szüleiddel üzenet, mert felfogtam.
Előre is köszönöm!
[link]
Sajna képről nem tudok mit mondani.Lehet egy kis mirigy akár ami pár hét alatt visszahúzodik vagy pici visszér.Orvostudakozó van a neten.Ott urologus orvosnak tudsz írni,akár fotót csatolni az írásodhoz oda is írhatsz akár.
2015. nov. 6. 18:29
Kapcsolódó kérdések: