Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak, hogy elkezdjen...

Mit csináljak, hogy elkezdjen nőni az arcszőrzetem?

Figyelt kérdés

17 éves kb 2 méteres ifjú vagyok. szeretném hogy kinőljön végre az arcszőrzetem. apámnak nincs valami mutatós arc szőre. neki foltokban nem nő. viszont anyai ágról a nagypapámnak rendes szőrzete van. egész életemben falusi kölök voltam szóval a fizikummal nincs gond. máshol rendesen szőrősödöm. mellemen most kezd. van valami amitől jobban nő, sötétebb lesz, és erősebb? esetleg sokat borotváljam? vagy van valami szer rá? és igen biztos hogy akarok szakállat, akármennyi gond is van vele.

válaszokat köszönöm.

2015. okt. 27. 15:45
 1/5 A kérdező kommentje:
ja még annyi, hogy barna hajú vagyok. bajszomnál egy-két fekete szőrszál van. oldalt pelyhek-ben nő.
2015. okt. 27. 15:52
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Borotváld rendszeresen, akkor a pihék megerősödnek.
2015. okt. 27. 15:58
 3/5 anonim válasza:
nos szerintem ezt nem nagyon lehet befolyásolni. "apámnak sincs valami mutatos arc szőre" lehet hogy neked semlessz
2015. okt. 27. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy tudnád befolyásolni. A gyakori borotválkozás meg elvileg urban legend, előbb utóbb mindenképp elér egyfajta erősséget az arcszőröd, de a mennyiségét nagyon befolyásolni nem tudod.
2015. okt. 27. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:

A semmit minek kellene borotválni ? A genetikát nem lehet meghamisítani .Vagy lesz normális arc szőrzeted ,vagy nem .

Korai ezt még eldönteni .22 évesen már kérdezhetnéd ezt .

2015. okt. 27. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!