Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a lila folt a kupakomon?

Mi lehet a lila folt a kupakomon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régóta meg akartam már kérdezni, sőt, orvoshoz is akartam menni, de előbb kíváncsi vagyok, h ti tudtok e segíteni h mi is ez, vmint h gyógyítható e.

20 éves vagyok. Kiskorom óta, amióta emlékszek rá, a péniszem kupakjának a bal oldalán van egy lila folt, ilyen duzzanat féleség. Igen, több mint 10, 15 éve, de lehet 20, nem tudom pontosan.

Ezt a jelenséget elég nehéz leírni. Nem fáj, nem viszket, nincs semmilyen panaszom se szexuálisan, se egészségügyileg. Ez szimplán esztétikai dolog, SZERINTEM! Olyan, mintha vmi véraláfutás lenne, de tényleg nehéz leírni. Fényképeket ha nem haragszotok, nem töltök fel. Néztem a neten a kupak meg a pénisz elváltozásait, sehol nem találtam ehez hasonlót. Amint merevedik a pénisz, egyre nagyobb lesz a folt is. Mint írtam, szexuálisan nem zavar semmit, de ha nem muszáj, akkor ne rontsa már el az összképet.

Nem tudom, h tud e vki ilyenről vmit? Vagy volt e vkinek? Lehet e kezelni ezt úgy, h ne látszódjon a kezelés? (értem itt nem a késsel való megoldást).

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

2015. okt. 19. 20:59
 1/1 anonim ***** válasza:

A makk szinét a hajszálerekben áramló vér adja meg .

Ezen a részen nagyon bőséges lehet ez .Nem kell ezzel foglalkozni .A makkot meg csak nyálkahártya fedi,ezért jól látható .

2015. okt. 21. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!