Mintha lenne egy kis seb bor on es ugy nez mint FITYMASZŰKÜLet? Es faj mikor huznam hatra
Figyelt kérdés
Egy par napja eszre vettem h viszket a peniszem elkesztem caneste n kremel keni antibiotikumos kezeles alat voltam amit a borgyogyasz irta fel es nem tdm h valami komoly ???vagy be gyogyul a seb es semmi baja ha picit eroltotem hatra csak felek h ne szakadjon szet2015. okt. 16. 21:33
1/5 anonim válasza:
A viszketés nem biztos hogy gombától alakult ki,lehet ez más gyógyszertől is .Az ilyen kis sebet a Neogranormon is jól gyógyítja .
2/5 A kérdező kommentje:
aa ertem akkor ne izguljak helyre jon ??
2015. okt. 16. 21:41
3/5 anonim válasza:
Milyen betegség miatt kaptad az antibiotikumot ? Ugyanis, ha valamilyen herpeszvírus szövődményeinek kivédésére, akkor lehet, hogy herpeszes gyulladásról van szó.
4/5 A kérdező kommentje:
hat miteszerek ellen
2015. okt. 16. 21:55
5/5 anonim válasza:
Bizonyos gyógyszerektől gomba alakulhat ki a makkon.Ha csak nem régóta alakult ki a fájó érzés a fityma hátrahúzáskor akkor jó lenne ha urológushoz mennél el,mert bizonyos fertőzés esetén gyulladás alakulhat ki,ami fitymaszükülethez is vezethet,ha elhanyagolják.Urológushoz 14 éves kortól mehetsz egyedül,ha nem lenne rövid időn belül javulás,személyit,tb kártyát vigyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!