Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A fitymaszűkületemen csak...

A fitymaszűkületemen csak műtét segíthet, vagy teljesen el tudom tüntetni idôvel?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok, sajnos még szûz.

16 évesen mentem el orvoshoz a fitymaszûkületemmel, mert akkor tudatosult bennem, hogy egészségügyi problémákkal járhat, és szexelni sem lehet nagyon vele, bár arra nem tudom mikor fog sor kerülni.

Közöltem vele, hogy egész életemben egyszer sem tudtam felhúzni a fitymámat. Fogta, és felrántotta. Elég fájdalmas volt, de azt mondta nem kell mûteni. Azóta ott tartok, hogy lankadt állapotban problémamentesen feljön, félmerev állapotban is, de erekció közben nehezebben. Fel tudom húzni, csak kellemetlen, nem igazán fáj. A másik, hogy túl érzékeny a makkom, ha hozzáérek csupaszon, már az is kellemetlen. Mûtéti eset, vagy rendbe fog jönni teljesen?

2015. okt. 12. 17:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Szakembernél voltam. Normális urológus.

Akkor most mit csináljak, ha fel tudnám húzni mereven is, de félek a parafimózistól? Hogy tudom ennek esélyét kiküszöbölni?

2015. okt. 12. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Az oké, hogy rendes szakembernél voltál, de vissza kellene menned hozzá! Majd ő tud megbízható tanácsot adni neked, miután elmondtad a panaszodat és megvizsgált!
2015. okt. 13. 00:30
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Egyszerű, húzd inkább előre és úgy tágítsd ki kézzel a fityma szűk részét. Vagyis tedd pont azt amit a péniszed tesz a fitymával amikor hátrahúzod a makk mögé :) Így nincs veszélye a parafimózisnak.

Ami fontos: ne okozz magadnak fájdalmat! Legyen annyira feszes a bőr, hogy érezd hogy annál tovább már nemigen megy, de ne fájjon.

Tartsd így pár percig, pihentesd, aztán ismételd meg párszor; és csináld ezt napi rendszerességgel.

2015. okt. 14. 19:37
 14/14 anonim ***** válasza:
A makk érzékenységén meg leginkább a használat segít, érj hozzá (igen, tudom hogy nem jó érzés – most még). Persze lehetőleg tiszta kézzel.
2015. okt. 14. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!