Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem hízok. Lehet, hogy baj...

Nem hízok. Lehet, hogy baj van a pajzsmirigyemmel?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok.Hamarosan 18 leszek.Már nagyon régóta 65-66 kiló között mozog a testsúlyom.Februárban mértek az iskolában 165 centinek és 65,4 kilónak.Ma reggel megmértem magam és 167-8 cm és 65,5 kiló voltam.Járok kondizni és egyre nagyobb súlyokat használok.Februárban pl.a felhúzást 110 kilóval csináltam.Most már 140 kilóval csinálom,de a testsúlyom ugyan úgy változatlan.Az étrendem is nagyjából rendben van.Elvileg híznom kéne.De nem akar változni a testsúlyom.Mondták,hogy lehet,hogy a pajzsmirigy nem működik rendesen,azért nem növök.

2015. okt. 10. 17:55
 1/7 anonim válasza:
Az is lehet hogy örökölted nem?
2015. okt. 10. 18:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Hogy nem tudok 66 kiló fölé menni?
2015. okt. 10. 18:14
 3/7 anonim válasza:
Igen. ezt lehet örökölni.
2015. okt. 10. 18:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Apa 173 cm és 85 kiló.A papa 172 cm és 85 kiló.De fiatalon vékonyak voltak.Ha jól tudom,a 20 éves koruk körül híztak meg.De anya nagyon vékony.Lehet,hogy én is késöbb fogok majd elkezdeni nőni?Én is szeretnék olyan 80-85 kg körül lenni.
2015. okt. 10. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Szép alakod van. Nincs ezzel semmi baj! Ilyen izmos vagy, nem kell mindenkinek 80-90 kg közelében lenni a férfias megjelenés érdekében.
2015. okt. 10. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nincs.Nagyon fiatal vagy,ebben a korban sok fiatal nagyon sovány,sokak még 20-25 évesen is igen vékonyak,akármennyit is esznek és csak utána kezdenek megemberesedni,férfiasabbá,izmosabbá vagy testessé válni.

De ismerek olyat aki rendesen eszik,már 50 fölött van és genetikailag örökölte a vékonyságot,gyakorlatilag csont sovány,amikor filmekben agyon éheztetett embereket látsz ő képzeld el,na ő eljátszhatna egy ilyen szerepet.

Elég alacsony vagy olyan 7-8 osztályos magasságú,de hát aleírtak alapján apad sem magas de ehhez a magassághoz meg ideális a súlyod!

De sok 15-18 éves 180 cm magassághoz írt 65-73 kg.Nézd csak meg milyen sok korodbeli vékony fiú van,ebben a korban ez normális.

2015. okt. 11. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:

A pajzsmirígytúlműködésrőlről ennél jobban árulkodnak az alábbi jelek:

fokozott izzadás, szemdülledés, kézremegés, megnövekedett étvágy.

Ha ezek közül is tapasztalsz valamit, fordulj endokrinológushoz. Egyébként valószínűleg csak alkat, hogy nem vagy hízékony, aminek idővek még örülni fogsz...

2016. okt. 6. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!