Miért nem mosnak kezet a férfiak hugyozás után?
az utolsónak igaza van. Mosson kezet hugyozás után az akinek két anyja van.
Amúgy is előtte kell: https://www.youtube.com/watch?v=6R0hYOAOsAM
A sajátodat fogod, de előtte és utána a koszos kilincset, WC elzárót is, amik tele vannak bacikkal.
Ráadásul a sajátodat fogod és utána minden mást is, amihez mások is hozzáérnek, gusztustalan.
Otthon vagyok, plázában vagyok automatikusan kezet mosok. Nappal terepen vagyok, bokorban végzem a dolgom, nem mosok kezet, nem magyarázom mért. Kettő: nem kell fogdosni a sajátodat sem. Letolod a gatyát, tartod, ehhez egy kéz kell, másikkal megemeled kicsit a bőrt a hasadnál és azzal irányba is van állva dolog, már ha magától még nem lett volna. Végén kicsit megrázod magad, vagy a bőrt a hasadon, de a gatyagumival is lehet emelgetni, már ha lusta vagy megvárni azt a fél percet, és nem akarod, hogy az az utolsó csepp a gatyádba kössön ki. De könyörgöm, fogdossa közben a pxcsét az atyaúristen! Hát hozzá se kell nyúlni! Akkor mire föl mossak kezet, mert megfogtam és eltartottam a ruhám szélét?
Plázákban meg az ember az ajtót a térdével nyitja, vagy könyökkel a szegélyénél húzza, mert annyit is ért az a kézmosás, ami után a wc-kilincs következik... Plázában is csak azért megyek a csaphoz, mert végre ihatok, és hosszas nap után kezet moshatok, de hogy arra nem a fentebb vázolt művelet ad okot, az hétszentség. Az egy másik dolog, ha vki olyan béna, hogy összehugyozta még a saját kezét is. Az mossa meg. De férfiaknak egy emberélet elég arra, hogy begyakorolják kéz nélkül is ezt a műveletet, elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!