A péniszemen mikor hátra huzom a bőrt, a jobb és a ball oldala olan fura piros szinu mintha dagadt lene olyan fura ez normalis?
Figyelt kérdés
2015. okt. 5. 13:56
11/16 anonim válasza:
Ha a makkodon van a baj akkor ugyan miért kennéd a herezacskódat?
De leginkább menj el orvoshoz szerintem.
12/16 A kérdező kommentje:
Azt akkarom elkerülni,azért írtam ide.
2015. okt. 17. 09:21
13/16 anonim válasza:
Hát értem én, de csak úgy ne kenjünk rá canestent mert ha nem gomba akkor nem biztos hogy jót tesz. Ennyiből meg a fene se tudja hogy mitől pöttyös.
14/16 A kérdező kommentje:
Meg bűdös kicsitt,meg olyan fura váladék van rajta,hiaba mosom,mindenut azt irjak,hogy gomba
2015. okt. 17. 21:06
15/16 anonim válasza:
Vannak pl bakteriális fertőzések is, és akkor a gombaölés vagy semmilyen, vagy rosszabb eredményt fog hozni, ha az. De ha ennyire tudod hogy mit akarsz, akkor kend be, hátha mázlid van és jó lesz. Csak akkor nem tudom miért kérdezed, hogy bekenjed-e Canestennel...
16/16 A kérdező kommentje:
A makkomat canestenel,vagy candibenedával be kenhetem?
2015. okt. 18. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!