Rövidfék műtét után? (többi lent)
Sziasztok,barátomnak rövidfék műtéte volt,és a doki ugye azt mondta,hogy 2 hét a gyógyulás.Pár napja volt a műtét és tegnap este amikor hazament,írt hogy véres az alsógatyája.(NEM csináltunk semmit,sörfesztiválon voltunk)
Na mindegy és nem akar elmenni orvoshoz,mert azt mondja,hogy nincs semmi baj.De én így biztos,hogy nem fogok szexelni vele,rohadtul félek,hogy komolyabb baja lesz,próbáltam utána nézni ennek az egésznek a neten,de mindenhol csak a fitymafékszakadásról olvastam,és mivel lány vagyok,így nem igy vagyok annyira képben ezekkel a dolgokkal.Szóval valaki tudna esetleg tanácsot adni,vagy ha vele is megtörtént ez,akkor megosztja itt,hogy mit csinált utána,tapasztalatokat,ötleteket stb..?Előre is köszönöm a segítséget! 17L
Ezen nincs mit csodálkozni,nincs még összeforrva tökéletesen .Sőt sok esetben a seb is tisztítja önmagát .
Ha pár napja volt ,akkor a varratok most kezdenek kihullni.A kihullott varrat helyén nyílhatott meg kissé a seb .Továbbra is csak fertőtleniteni,áztatni kamillában ,és Neogranormonnal bekenni vékonyan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!