Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon viazked a herezacskóm...

Nagyon viazked a herezacskóm és nagyon beszokot vörösödni a bő, az miert van?

Figyelt kérdés
15f
2015. szept. 18. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem mondom elsőre, hogy gombás betegség. Minden nap fehérneműt kell cserélni és mosakodni. Ebben a melegben "bepálik". Vagy szimplán vakargatod és emiatt hevesedik ez a dolog. De kend be bepanten kenőccsel.
2015. szept. 18. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt biztosan gombásodás okozza .Tele van a zacsi izzadás miriggyel .Ettől nyirkos lesz,a legjobb táptalaj a gombáknak .A lágyék hajlatok is hasonlóan pirosak ,gombásak lehetnek .

Fürdés után az egész területet le kell kenni Canesten oldattal,reggel meg be kell hintőporozni .

3 nap mulva már nem fog viszketni .

Én is ezt csináltam a napokban,és meg is szűnt

Próbál meg te is laza pamut boxert felvenni,és kevésbé forul elő akkor .Kivédeni persze nem mindig lehet .

2015. szept. 18. 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet rossz mosószer, vagy bennemaradt mosószer, esetleg az óvszer síkosítója hatott rosszul a mosószerrel együtt.

Nekem is volt, bőrgyógyihoz elmentem, megmutattam, ő elővette a nagyítóját. Vicces volt.

Nem kellett műteni, csak kaptam egy kenőcsöt, amitől helyrejött. Javaslom neked is a bőrgyógyit.

2015. okt. 1. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!