Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Meccsek utan nem merek fürdeni...

Meccsek utan nem merek fürdeni mert össze megy a peniszem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Meccsek utan nem merek közös zuhanyzóba menni mert az amugyse nagy peniszem mozgás után borzasztoan összemegy és félek emiatt. Még alapból is szarul ereznem magam ilyenkor mert sajnos kb 7 cm lankadtan és elég vékony de igy hogy mozgás után mégjobban összemegy ez így nagyon nyomasztó. Esetleg tudok valamit tenni hogy ne zsugorodjon igy össze vagy h hamar "kinyúljon"?

#pénisz #zuhanyzás #összezsugorodik
2015. szept. 13. 21:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%

Vérpéniszed van.

Milyen a zuhanyzó?Van elválasztófal a zuhanyzók között?

Ha igen,akkor boxerre vetkőzz le,vigyél magaddal a legutolsó tusolóba törölközöt.Ha beléptél a zuhanyzóba csak akkor vedd le a boxert,az oldalfal takar,a nyitott résznél csak a feneked látszódna ha valaki kíváncsi.Jó gyorsan tusolj le és utána a zuhanyzóba törölközz meg és vedd vissza a boxert.

Korod?

2015. szept. 14. 22:01
 12/23 anonim ***** válasza:
Sokan vannak akik nem szeretnek közös zuhanyzóba tusolni és nincs vérpéniszük.Nem mindig arról van szó,hogy ernyedten kicsi lenne,hanem van aki ezt intim dolognak tartja,és zavarja mások jelenléte.
2015. szept. 14. 22:04
 13/23 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy másoknak nem megy össze? Ne hogy már mindenki a térdig élő f.as.át lóbálja meccsek után mert azt nehezen hiszem. Próbáld felmérni hogy mások hogyan viselkednek. Mivel ha neked összemegy, akkor másoknak is összemegy :)
2015. szept. 15. 09:35
 14/23 anonim ***** válasza:
Ugyan már. Úgysem azt nézegetik.. Vagy te a többiekét nézed zuhanyzás közbe? Akkor más probléma is van.
2015. szept. 15. 12:07
 15/23 anonim ***** válasza:
Én totál megértem a gondját,sokan nem tudják mi a vérpénisz és megy a szívatás.A húspénisz is összemegy de nem mindegy hogy a lábad között 6-7 cm(kisgyerek méret)vagy 10-13 cm lóg amikor sétálsz.
2015. szept. 15. 21:32
 16/23 A kérdező kommentje:
Meg sajnos elég későn érő tipus vagyok(szerintem) mivel herém is elé kicsi föleg ha összehuzodik. És peniszem folott kb 3cm ig boritja szőr. Hasamon még egyátalán nincs is szőr.
2015. szept. 25. 23:11
 17/23 anonim ***** válasza:
Ez nem gond, senki se fogja a heréidet méregetni!
2015. szept. 25. 23:38
 18/23 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?Ez fontos lenne!

Nézd nem minden férfinek lesz a hasa szőrős.Vannak szőrősebb és kevésbbé vagy alig szőrös típusok.

2015. okt. 2. 21:13
 19/23 A kérdező kommentje:
17.
2015. dec. 1. 18:55
 20/23 anonim ***** válasza:

Azzal nincs semmi gond hogy nincs a hasadon szőr,sokaknak nincs.

Van valami válaszfal a zuhanyzóba?

2015. dec. 4. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!