Az ágyamon mikor felkelek nagy nedves folt van. Mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
Mármint, mire felkelek hatalmas nedves folt van az ágyamon, és nem vizelet.
12 F
2015. szept. 13. 10:08
2/10 A kérdező kommentje:
De miért minden napos? Ragad, meg nyúlik:(
2015. szept. 13. 10:23
3/10 anonim válasza:
Tanulj meg maszturbálni, és csökken az ilyen esetek száma. Vagy már csinálod?
4/10 anonim válasza:
Nem szoktál masztizni nappal?
5/10 A kérdező kommentje:
Azt, hogyan kell? Már hallottam róla, de még nem csináltam.
2015. szept. 13. 10:36
6/10 anonim válasza:
És édesanyád nem kérdezett még rá, hogy mi ez a folt? Vagy nem cserél ágyneműt? Kicsit hihetetlen. Mert ugye akár mi is kerül oda, ha minden nap megtörténik annak azért nyoma és szaga van.
8/10 A kérdező kommentje:
Ez két hete van, es az agynemüt én mosom, mikor anyukámék melózni vannak. Minden reggel elrakom az ágyneműt, mert szégyenlem. :(
2015. szept. 13. 10:44
9/10 anonim válasza:
#6 oa !
A normális anyukák az ilyenre nem kérdeznek rá .
Nagyon jól tudják mi történik a fiúknál ebben a korosztályban .Te ,ha anyuka lennél nagyon kellemetlen helyzetbe hoznád,azt már látom .
10/10 anonim válasza:
Éjszakai magömlésed van, a tesztoszteron dolgozik benned ezért történik meg. Teljesen normális, ne aggódj emiatt. Nekem is ennyi idős koromban szinte minden éjszaka volt és én is úgy ébredtem hogy minden tocsog a spermától. Maszturbálj gyakran az biztosan segíteni fog, de úgy is történhet éjszakai megömlésed csak ritkábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!