Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak hogy kinőljön a...

Mit csináljak hogy kinőljön a szakállam?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok 190 cm magas, 75 kg.és barna hajú. bajszom úgy ahogy növöget. nem olyan erős és csak 1-2 fekete szál van. arcomon pehely szakáll van csak. máshol rendesen nő a szőr értem ez alatt láb, kezemen nem sötét. köldököm alatt is már jól nő. mellkasomon is alakul. péniszemen hónaljamon is van ott erős a szőrzet mint a lábamon. mit csináljak hogy erősebb legyen az arcszőrzetem? osztálytársaknak már mindenkinek van legalább pajesza de nekem nem. már régóta szeretnék arcszőrzetet. és tudom örüljek hogy nincs de én mindennél jobban szeretném hogy legyen. sportolni csak biciklizek kb egy egy alkalmanként 30-40 km-t. + tesióra.

2015. szept. 12. 10:29
 1/5 anonim válasza:
42%
Elkezdesz borotválkozni és idővel megerősödik.
2015. szept. 12. 10:34
 2/5 anonim ***** válasza:
29%
Spermád van már? Ha van, akkor idővel lesz arcszőrzeted is. :) Van, akinek még spermája sincs ilyen korban, pedig a legtöbb srácnak 15-16 éves korban már van. Csak ezért kérdeztem. Ezek másodlagos nemi jellegek, amit jelentősen befolyásol a herék tesztoszteron termelése. :) Türelem! 20/f
2015. szept. 12. 10:45
 3/5 szamo77db ***** válasza:
Légy türelemmel, eljön annak is az ideje, hogy szakállad nőjön. Addig pedig fogd fel úgy, hogy legalább nem kell örökösen borotválkozni.
2015. szept. 12. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Az agyam áll meg az 1 válaszán.

Mit borotváljon ,ha még nem nőtt ki!? Na erre varrjál gombot.

A 2 válasza is érdekes.A szőrzet nem attól függ,van e már spermája .A tesztoszteron nagyságától már inkább .

Lehet hogy valamelyik ük nagyapádra ütöttél.Neki is csak későn lett arc szőrzete .Erre nincs semmilyen megoldás sem.

Türelem.

2015. szept. 12. 19:43
 5/5 anonim válasza:
100%

#4:

"arcomon pehely szakáll van csak"

Te meg olvasni tanulj meg beszólogatás helyett ;). Mert úgy látom barátom, hogy a vetési varjú hozzád képest atomvillanás. Minden esetre olvasni tanulj meg.

2015. szept. 12. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!