Lehdmt több hónapja tartó hugyúti fertőzésem antibiotikumos kezelés ellenére is?
Igen, ha nem volt szex egy éve, és 4 hónapja kezdődtek a tünetek, akkor valószínűleg nem szexuális úton kaptad el, de ettől még érdemes teljes körű STD szűrést végezni. Van, amit egy uszodában is összeszedhetsz.
Bp-en a Mária utcában van STD ambulancia.
A szúrós szag alapján azt mondanám, hogy baktérium, de nem feltétlenül csak az okozhat ilyen problémát, lehet vírus vagy gomba is. Mindenesetre, ne hagyd annyiban, mert súlyos szövődmények is lehet, pl. vesemedence gyulladás.
Talán egy alhasi-kismedencei ultrahang is segíthet.
És van, amikor mégsem találják meg a baj okát. Nekem egy műtét során kapott katéter után egy évig tartott, mire elmúltak ezek a panaszaim, pedig tényleg mindenféle lehetséges kivizsgáláson átmentem, és nem találtak semmit - de valaminek mégiscsak kellett lennie.
Végül már egy csomó gyógyteát kipróbáltam, tudom ajánlani a medveszőlőt, a tőzegáfonyát és a rengeteg petrezselymet. Elkészítési módjukról a neten sok anyagot találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!