Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehdmt több hónapja tartó...

Lehdmt több hónapja tartó hugyúti fertőzésem antibiotikumos kezelés ellenére is?

Figyelt kérdés
2015. szept. 10. 07:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A partnered kivizsgálásáról mit lehet tudni? Az még adhat támpontot abban, mi lehet ez, nem csak úgy vaktában kezelni... Párban kell amúgy csinálni a kezeléseket orvosi protokoll alapján.
2015. szept. 11. 01:13
 12/17 A kérdező kommentje:
Nincs partnerem, utóljára több mint egy éve volt, és négy hónapja kezdődtek a gondjaim, gőzöm sincs mitől.
2015. szept. 11. 12:16
 13/17 anonim válasza:
Így az STD már nem túl valószínű, de más is állhat a háttérben. Javaslom menj el a nőgyógyászodhoz, vagy egy urológushoz.
2015. szept. 13. 10:10
 14/17 anonim ***** válasza:
szerintem, a nőgyógyász meglepődne, ha egy pasi menne hozzá
2015. szept. 13. 17:33
 15/17 anonim ***** válasza:
12: Akkor nem STD valószínűleg.
2015. szept. 13. 22:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, ha nem volt szex egy éve, és 4 hónapja kezdődtek a tünetek, akkor valószínűleg nem szexuális úton kaptad el, de ettől még érdemes teljes körű STD szűrést végezni. Van, amit egy uszodában is összeszedhetsz.

Bp-en a Mária utcában van STD ambulancia.

A szúrós szag alapján azt mondanám, hogy baktérium, de nem feltétlenül csak az okozhat ilyen problémát, lehet vírus vagy gomba is. Mindenesetre, ne hagyd annyiban, mert súlyos szövődmények is lehet, pl. vesemedence gyulladás.

Talán egy alhasi-kismedencei ultrahang is segíthet.

És van, amikor mégsem találják meg a baj okát. Nekem egy műtét során kapott katéter után egy évig tartott, mire elmúltak ezek a panaszaim, pedig tényleg mindenféle lehetséges kivizsgáláson átmentem, és nem találtak semmit - de valaminek mégiscsak kellett lennie.

Végül már egy csomó gyógyteát kipróbáltam, tudom ajánlani a medveszőlőt, a tőzegáfonyát és a rengeteg petrezselymet. Elkészítési módjukról a neten sok anyagot találsz.

2015. szept. 15. 10:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Mindannyiótoknak köszönöm szépen!
2015. szept. 15. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!