Miert van az hogy mikor elélvezek alig jön sperma? Nagyon idegesit a dolog :/
De mindennap elélvezek :D viszont tényleg máskor mikor először mentem el aznap ,akkor ugy ömlött mint a tenger most meg 1 csepp kb és ez baj mert ezzel egy fél lovat se termékenyítek meg,nem hogy egy nőt
olvasgattam erről és azt irtak ez összeköthető a dohányzással és az alkohollal ( én speciál a nyár alatt kb 4 alkalom/nap volt hogy ne igyak ) és most nagyon rajta vagyok hogy leszokjak minden ilyen szarrol
- Mozogj
- No drog
- No pia
- No cigi
- Ügyelj a megfelelő fehérjére, szénhidrátra, zöldségre és a vitaminokra (főleg a multivitaminra, a c-vitaminra és a cinkre, a cink nagyon jót tesz a nemi mirigyeknek elég belőle napi 15mg)
A cigi meg a pia öregít.
Tudnék mesélni, mert szinte minden osztálytársam vedelő személyiség volt. Már 18 évesen 40-nek néztek ki. :D
12-es jót írt, de cinkből inkább 25 mg-ot ajánlok, a 15 kevés. Minden ejakuláció cinkvesztéssel jár, ha úgy érzi a szervezeted, hogy túl alacsony a szintje, akkor csökkenti a libidót, meg a spermatermelést is.
Továbbá igyál napi 2-3 liter vizet a piát pedig szüneteltesd egy darabig.
Húzd el legalább 10 percig a szexet(masztit) és garantáltan nőni fog a mennyiség!
Plusz egy módszer: Amikor elmész, lazítsd el a PC izmodat ameddig csak tudod, mert annak a megfeszítése is gátolja a sperma szabad távozását, így messzebbre is tudsz lőni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!