Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha vki szadista az beteg?...

Ha vki szadista az beteg? Gyógyitható ez egyáltalán?

Figyelt kérdés
miért lesz egy ember szadista ? hogy alakul ki ?
2015. aug. 31. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, hogy betegség... Az ilyen vágyakat ki kell élni.
2015. szept. 1. 09:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen beteg az agya. Na az első ha így gondolja el is áshatja magát. Mondjuk egy szadista szülő élje ki a vágyát a gyerekén normális vagy te? Avagy téged mint civilt csapjon be valaki és élje ki rajtad a hajlamát? Én lehet szélsőséges nézeteket vallok de aki ilyen szadista hajlamokkal rendelkezik és követett el más ellen veszélyes dolgot ilyen téren halálbüntetést javasolnék neki.Ez az egyetlen betegség meg gyilkolás hajlam mire azt mondom ki kellene irtani az ilyen illetőket. Lehet nem humánus de kitudja ha nem szaporodnának az ilyen génekkel rendelkezők szebb világot élnénk.Az emberiség nem azért ilyen mert elszaporodtunk hanem mert belterjesek vagyunk.
2016. jún. 20. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Régebbi korokban volt hogy unokatestvérrel házasodtak meg ilyenek uralkodóknak főleg szokása volt ez.Ez pedig kihatott az alap genetikai állományra vagyis a mai modern emberére is hiába bűncselekmény a vérfertőzés és normális ember nem csinál ilyet.
2016. jún. 20. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Feltehetően ezért jelentkeznek ilyen kóros agyi tünetek az emberi fajnál mint a szadizmus,pedofília,sorozatgyilkolási vágy stb.De pszihológiai része is szokott ennek lenni viszont van biológiai is. Pszihológiai az talán az a gyermek és fiatal kori elnyomatás,rettegésben kell élnie stb. Az személyre szabott hogy kinél melyik a jelentősebb általában viszont pszihológiai az jelentősebb. Tehát ha ilyentől szenvedsz kezd kutatni az okát és fogd vissza magad esetleg kezeltesd ezt oké bizonyos körökben ha megfelelő partnert találsz hozzá mértékkel szexuálisan ki tudod élni magad. Na de ne felejtsd el hogy egy hülyét agyonverni akkor sem szabad ha az engedélyt adott rá neked. Egyébként én fertelmesen utálom a szadistákat szóval bocsi ha nem adtam összefüggő normális választ csak fel zaklatnak egyből az ilyen témák és emberek. Én konkrétan szadista irtó hajlammal rendelkezek. Saját anyám kinyirnám ha azzá válna.
2016. jún. 20. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!