Ha valaki impotens akkor el tud élvezni? Ugy rendesen
Mert a barátod is gyerek, akárcsak te, nem mindenki olyan, mint én, hogy már 16 éves is ki tudott elégíteni egy női menetszázadot. Elkezdtetek papás-maást játszani, a nélkül, hogy tudnátok hogy kell, nem gond, az egereknek se magyarázza el senki, mégis szapordnak, de még hogy.
A fiúd nem impotens. srácnak koria magömlése van, nem volt még ideje felállni se neki, ami ebben a korban még megesik, mert izgul, mint k...rva a templomban, ezért szokták mondani, hogy helyesebb a szomszéd nénivel gyakorolni, mint a szomszéd lánnyal, mert ha az se tudja, hogy hogy megy ez, akkor marad a találgatás.
Nem kell különösebben izgulni, majd gyakoroltok, és belejöttök. Most szólok, hogyha váratlanul ennek a gyakorlásnak az lenne a vége, hogy teliholdkor nem jön meg a hasfájós vérzésed, és elkezdel uborkát enni tejcsokival, fezsülnikód és nőni a hasad, az is egy mellékhatás, és vaszeg a fiúd szülei mega te szüleid nem lesznek az egekben az örömtől. Úgyhogy gyorsan írjál be egy olyat is ide a, hogy mi is az a gumióvszer. Légy szíves.
Hát én még azt sem tudom, kell-e szexelned 16 évesen.
A barátod pszichésen impotens úgymond. Nem a szerszámmal van baj, hanem túlaggódja az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!