Olyan fizikai munkát csinálok, hogy 4 és fél óráig nem tudok inni, viszont vesekövem van, és most előjött pár tünet, elég ha előtte teleiszom magam?
Azt szoktam, hogy egész nap meló előtt annyi vizet meg teákat magamba nyomok amennyit tudok, és meló előtt 2 és fél órával már nem iszok, mivel nem akarok behugyozni
Vagy ez nem jó? Az a baj, hogy nincs más megoldás :\
Véres, barnás vizelet, és van, hogy nem is annyi amennyinek lennie kéne, hanem kevesebb, pl meló után normál esetben kellett volna sokat hugyoznom, de alig jött, este megiszok vagy 5 pohár vizet
Reggelre megint nem sok jön :\
Volt már ilyen, szóval nem vagyok beparázva, de azért elég szar..pénteken megyek dokihoz, akkora van időpontom
az egészséged többet ér, aki vesebeteg, ne kockáztasson.
Konkrétan, mi az a munka, ahol nem lehet pisálni?????
Vadászpilóta vagy vagy hossteskislány?
takarítok egy áruházban, jóó végülis lehet, de akkor is annyira be van osztva az időm
de ha ennyire veszélyes, akkor nem szórakozok
mert ha 3 és fél liter folyadékot megiszok, 8-10 óra alatt az nem elég?
az a gond, hogy egész nyáron volt hogy nem ittam 4 óráig és úgy dolgoztam erős napsütésben, mivel azt gondoltam nem lesz gond, de most úgy látszik nem kellett volna feleslegesen szenvedni, ha ez az eredménye
de ez a néhai kegyetlen erős vizelési inger az életem része már kiskorom óta, főleg ha hideg van
Jó lesz ha befejezed ezt az ivási módot.
Véres vizelet miatt meg azonnal orvoshoz mennék .A veséiddel játszol .Majd leállnak és akkor lesz időd mindenre .
engem ugyanúgy sokk-ként ért még 2 éve, de akkor kiderült, hogy vesekő, és most abban a hitben vagyok, hogy újra visszajött, mivel elég sok szaron stresszeltem magam az utóbbi időben + a nemivás órákig
péntekig muszáj várnom..vagy hazudnom kellett volna, és azt mondani, hogy életveszély?
Azt mondtam a nővérnek telefonban, hogy más színűt vizelek, erre kicsit meghökkent, azt mondta, hogy beszéljek egy dokival, és ennyi :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!