Urológusok! Égő hogy ha valakinek nyugalmi állapotban kicsi a pénisze?
Nem merek elmenni urológushoz mert kicsi a péniszem nyugalmi állapotban!
Találkoztak már "kicsi"pénisszel?
Ha rászedem magam hogy elmenjek nem fog leszólni az urológus?
Fitymaszűkületem van!
Még nem találkoztam nyugalmi állapotban is nagy pénisszel.
Egyébként meg az urológus nem a feleséged, akkor meg mit érdekel a véleménye? vagy talán fel akarod csípni?
Ne légy ennyire gyerekes. Többet és furcsábbat látott már az az urológus, mint elképzelni tudnád.
Szia!
Én jóval az átlag felett vagyok (ha áll) méretben, de alap állapotban nekem is igen pici. Azt az urulogus tudja legjobban, hogy petyhüdt állapot alapján nem lehet "itélni".
Egyszer nekem is elkellett mennem, mert volt benne egy elég nagy csomó, ami nagyon fájt. Aztmondta legyek "vele" óvatosabb a későbbiekben :) , később elmúlt. Szval féltem. Szólt is, hogy ne nézzem, olyan ijedten ahogy vizsgál :)
De hamar vége lett, és túléltem. Utána viszont elmúlt a szorongás, és a félelem, hogy mi lehet a bajom. Tehát azt akarom mondani, hogy nagy levegő, és egy fél pillanat múlva vége is. Sztem megéri elmenni a nyugalmad érdekében, akármennyire is tartasz tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!