Szerintetek is a melegtől van ez a hereprobléma?
A herém nagyon lent van, a jobb az semleges.
A bal alapból lejjebb van, de a mellékhere is kifelé néz, és érzem a mellékherét az ujjammal, olyan csúszkálós, a hideg is kiráz, olyan mintha nem tartaná semmi, bele is döglenék, ha lenne velük valami.
Meg zsibbad is. Olvastam, valakinek pont ugyanezek voltak, és elvileg csak a melegtől, mert kint 35 fok van, bent is majdnem 30.
Meg amúgy hallottam, hogy a növekedéstől is lehet, mert későn érek, és nemrég kezdtem serdülni.
Eddig még semmi nem volt.
Múltkor olyan szarul akartam hátulról ráugrani a biciklire, hogy magam alá jött, és a jobb herére kicsit ráültem, és fájt egy 5 percig, eléggé kellemetlen volt, de kibírható, 5 perc és semmi nem volt, azóta semmi.
Meg az a jobb oldali volt.
16/F
Meg a zsibbadás kicsit átmegy a bal oldalamra a hasamtól, akinek zsibbadt már, az tudja.
De nem vészes, csak azért érdekel.
Ebben a melegben igy is kell helyezkedni neki .Hidegnek érzed mert a testhez viszonyítva az is .Annak is kell lenni .Az általad leirt dolgokban ,sok más is belejátszhat,de amivel orvoshoz kellene szaladnod nem látok .
Azt, hogy hol helyezkednek el a tökeid a zacsiban , a zacsi izmai szabályozzák.Majd a télen meg ott lesznek a hasad alatt melegedni .
Amúgy most tényleg más, hideg ha megfogom.
Szóval biztos azért.
strand után mindig kemény
Amúgy most is annyira lent van, hogy a mellékhere előre van fordulva, és ki lehet tapintani, mintha leszakadt volna, áhh. De ha hideg víz éri, utána úgyis vissza lemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!