Nagyon érzékeny bőrre jobb a villanyborotva?
Figyelt kérdés
Gillette 3pengés borotvát használok mióta borotválkozásra van szükségem, de mindig kipattogok tőle és a borotválkozás utáni 3 napban fáj is az arcbőröm. Arra gondoltam kipróbálnék egy villanyborotvát. Nem mondanám erősnek az arcszőrzetem, 18éves vagyok. Heti 1x borotválkozok! Bőr irritáció ellen körkéses vagy rezgőkéses? Illetve Braun vagy Philips? Saját típus amit tudnátok ajánlani? Elsőként csak kb 1 évre vennék, próbára hogy beválik e. 10-15ezer forint körül gondolkoztam. Vagy érdemesebb lenne egy olyat vennem ami vízálló, hogy tudjak tenni rá borotva gélt? De az már drágább és ha ugyan ugy ingerli a bőröm, vagy jobban, kidobott pénz. Mit tanácsoltok?2015. aug. 14. 14:21
1/7 anonim válasza:
Ki is fogsz addig,ameddig legalább 25 el nem múlsz .
Ez nem a borotvától van ."Gyerekes " a bőröd .
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor hiába vennék?
2015. aug. 14. 15:07
4/7 A kérdező kommentje:
De milyet vegyek?
2015. aug. 14. 15:31
5/7 anonim válasza:
Felőlem vehetsz ,de próba nem ingyen lesz .
6/7 anonim válasza:
Azt írják 1 próbát megér,mert nem a válaszoló fizeti .
Erre mondják ,kibicnek semmi sem drága .
A márkát megdönts el te .A boltban azt ajánlják,ami a legdrágább,vagy kevésbé fogy .Ilyenkor kell azt mondani,nem a legdrágább kell,de a gagyi sem .
7/7 anonim válasza:
6os a Te kedvedért fizetem neki jo?.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!