Ez normális hogy ilyen a spermák?
Figyelt kérdés
Amikor szoktam maszturbálni akkor nekem nagyon zselés a spermák és ilyen kis szemé darabok is vannak benne az mitől lehet? Ez normális? Ha kérhetem csak normális válaszokat köszönöm.(?)2015. aug. 9. 14:49
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy barkit is erdekelne a "spermak"-od es az sem valoszinu, hogy jo beszelgeto tema lenne. Ha mar maszturbalsz, akkor azzal is tisztaban kellene lenned, hogy milyen a "spermak". Fedezd csak fel a vilagot es a testedet, a fiataloknak ez a dolga ... ide meg valami igazi kerdest dobj be es akkor szivesen fog Veled barki/akarki dumcsizni.
3/6 A kérdező kommentje:
A telefonon automata javítója kijavította a spermám szót és nem vettem észre bocsánat
2015. aug. 9. 14:59
4/6 anonim válasza:
Ez akkor fordul elő legtöbbször ,ha ritkán van sperma űrités .A mellékherékben besűrösödik .Nincs ezzel semmi gond .
5/6 anonim válasza:
Nekem akkor szokott kis "szemekké" összeállni a cucc, amikor melegebb hőhatás (fürdök és a meleg kezembe van vagy meleg vízbe stb.) éri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!