Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Csomó a herezacskóban?

Csomó a herezacskóban?

Figyelt kérdés
Ma egy hosszabb 30-40 perces maszturbálás után vettem észre, hogy a jobb herémen vagy mellette(nem tudom pontosan meghatározni) kialakult valami csomó szerüség. Nem biztos, hogy az volt de nagyon hasonlított rá. 20 perccel rá szinte teljesen eltünt látni látom, de kitapinta nem nagyon tudom.. illetve kisebb kellemetlen érzés is van a péniszem felett.. nagyon félek, hogy esetleg rák..

2015. aug. 7. 13:20
 1/7 A kérdező kommentje:
Teszem hozzá most már a herezacskóban is érzek fájdalmat..
2015. aug. 7. 13:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Sürgősen urológiai vizsgálatot kell kérni és meggyőződni az okáról.
2015. aug. 7. 13:39
 3/7 A kérdező kommentje:
És ha esetleg csak a mellékherét vagy az ondóveztéket tapintottam ki? :/ Vagy 16 évesen is lehet ilyen probléma? A fájdalom egyépként azóta szinte teljesen elmúlt.
2015. aug. 7. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a melléhere volt.
2015. aug. 7. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezért nem szabad hosszúra nyújtania masztit.Orba ,szájba ezt szajkózzák ,mert akkor hosszabban lehet birni a sexet .

Ezt csak a buta emberek mondják ,aki csak a népmeséknél tartanak .Ahogy a merevedés megtörténik.pár perces izgatás után már a férfi képes az elélvezésre .Erre van kódolva, nem a 30-40 percesre fiatal korban .Ettől kezdve végig megfeszitve vannak a herék ,a mellékherék .Azt gondoljátok azok mindent kibirnak fájdalom nélkül .

2015. aug. 7. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a mellékheréd tapintottad meg. Nibcs semmi baj!
2015. aug. 7. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne 30-40 percig maszturbálni...? SEmmi bajod nem lesz tőle.
2015. aug. 8. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!