Neketek is nagyon lóg a herezacskótok ebben a melegben? 18F
Figyelt kérdés
Nekem nagyon lóg, és a bal oldalon lejebb lóg a herém, mint a másik oldalon kb 1-2cm-rel, ez normális?
nektek mennyire lóg, és nektek is lejebb lóg az egyik mint a másik?
kort is légyszi írjatok!
köszönöm:)
18F
2015. aug. 6. 18:56
1/7 anonim válasza:
jobban lóg, mint hidegben, a bal herém is lejjebb van, de azért nem centikkel
15/F
2/7 anonim válasza:
Nekem nagyon meg van szöttyedve az egész zsákom, meg a víz is ömlik róla, ráadásul viszket is. Egész nap azt vakarászom meg morzsolgatom.
24/F
3/7 anonim válasza:
igen, nekem is ilyen ne aggódj. és igen lentebb lóg az egyik, de ez mindenkinek így van. meg van ennek is a maga funkciója hidd el ;)
am 17/f ;)
4/7 anonim válasza:
Akiknél jól működik a zacsi termosztátja ,azoknál lóg is rendesen .Ez kortól független .
6/7 anonim válasza:
Igen lóg, és ez normális. A melegben jobban lóg, mivel a test melege zavarná a spermiumok termelődését, így jobban eltávolodnak a testtől a herezacskó segítségével. Így termálvízben sem jó sokat lenni (abból kifolyólag, hogy a spermiumik nem szeretik a meleget).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!