Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélésnél lehet altatást...

Körülmetélésnél lehet altatást vagy villámaltatást kérni, nem fizetős helyen (Klinika, Debrecen)? Van TB-m.

Figyelt kérdés
nem fogom tudni kibirni, hogy összeszúrkálják meg vágdossák a péniszemet, miközben eszméletemnél vagyok.. már a gondolattól is émelygek. és emiatt nem tudom magam rávenni a műtétre, pedig már nagyon sürgős lenne, szűkület miatt. orvosok, légyszi írjatok!
2010. márc. 8. 08:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%
10:25 : A régi varratot esetleg egy újabb körülmetéléssel még lehet szebbé tenni, ha jobb orvost választasz. Egyszerűen kimetszi a régi sebszéleket és alaposabban ölti össze, ha megbeszéled vele.
2010. márc. 10. 18:16
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Egyébként úgy tudom, hogy a debrecenieket a Klínikákon látják el, míg a megyeieket a Kenézy Kórházban. És a Klínikákon az ellátás színvonala -- saját tapasztalatom -- igen pozitív, legalábbis azokon az osztályokon, ahol eddig már vmilyen oknál fogva megfordultam. Egyes osztályokat teljesen felújítottak és az orvosokról is csak jókat tudok mondani.

Ettől függetlenül azt javaslom, hogy lépj kapcsolatba néhány urológussal, kérj tőlük konzultációs vizsgálatra időpontot és beszéljétek át részletesen a teendőket.

Attól még, hogy elmész vizsgálatra, az még nem jelent számodra kötelezettséget arra nézve, hogy annál az orvosnál végeztesd el a beavatkozást. Amelyik orvosban a legjobban megbízol, és nem kapásból mindent vágni akar, hanem a te szempontodból is előnyösebb megoldási alternatívákat is figyelembe vesz, sztem annál végeztesd el a műtétet! Ha netán ilyesmitől is félnél, a doki nem fog megszólni a méreteid meg a péniszed kinézete miatt. Egyvmire figyelj csak, hogy vizsgálat előtt mosd ki a szmegmát a fitymád alól, ha a problémád ezt még lehetővé teszi!

Ha nem tudsz dönteni, csak szólj, és segítünk rávezetni téged a helyes döntésre! :-)

Amúgy konkrétizálnád, mi a bajod, ami miatt körül kéne metélni? Miből gondolod, hogy csak ez lehet a megoldás kedves Kérdező? Te gondolod ezt, vagy már jártál vele orvosnál?

Üdv: EE

2010. márc. 11. 03:22
 13/21 anonim ***** válasza:
7%

18:16 több orvos látta és hidd el, nincs mit tenni vele, sebészeti beavatkozást nem tartanak az orvosok értelmes dolognak az esetemben, azt mondták, ez van és ezt kell szeretni, a pénisz nem azért van, hogy kitegyük a placcra (szó szerint idéztem most a legutóbbi doktort) a lényeg, hogy működik és hogy ne fájjon, ennyi.

Az, hogy nemibetegnek nézek ki meg ocsmány, az őket nem zavarja.

Engem igazából az zavar, hogy sokan 100%ban jónak, egészségesnek, higiénikusnak tartják a körülmetélés utáni állapotot, pedig egyértelmű, hogy 100 esetből nem csak egy van olyan, mint az enyém, amúgy az egy is sok lenne, de több van. Nem véletlen, hogy Dr Spock se ajánlotta a körülmetélést.

2010. márc. 12. 13:29
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Nem akarlak biztatni, de tényleg jobb lesz utána. Ha ennyire parázol, akkor keress meg egy drágább magánklinikát, akik esetleg altatásban is elvállalnak.

Azt sem értem, hogy ha már körülmetélést szeretnél, akkor a doki miért nem bír ráírni a lapodra egy "phimosis" BNO kódot és akkor utána ingyen elvégezhetnék, ha biztosított vagy... Vagy nem akarnak ilyen "apró" műtétekkel foglalkozni? Az illető betegnek csak egy fütyköse van, tehát még jó, hogy foglalkozik vele...

2010. márc. 12. 19:14
 15/21 anonim ***** válasza:
7%

Nem akarlak biztatni, de a körülmetélés a legbarbárabb csonkítás, nem gyógyító, hanem megjelölő célja van, barbár népeknél. Van olyan afrikai törzs, ahol még a bal herét is kiveszik utána, az okosok ennek is tapsolhatnak, mondván, hogy a herevisszér-probléma 90%-ban a bal herét érinti, tehát vegyük csak ki....

De hát mi civilizált ország vagyunk, van víz, amivel fürdeni lehet.... stb...

Ne menj körülmetélésre, mert utána ha megbánod (ezzel sokan vagyunk így) akkor már nincs visszatánc :(

2010. márc. 17. 12:42
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Nos, én válaszoltam a kérdéseidre. De hatékonyan csak úgy tudok segíteni, ha visszaírsz és válaszolsz a feltett kérdésekre, mivel érdekel a helyzet és úgy érzem, elég zárkózott vagy, így nem csodálom, hogy segítségre ill. egy nagy adag bátorításra van szükséged! De ha nem állsz szóba velünk, hogy segítsünk? Privit írni neked nem lehet, te pedig belül begubózol...

Még az is lehet, hogy metélés nélkül is meg lehet oldani a problémát, persze, ha nem beszélsz, nem tudhatjuk! Éppen ezért konkrétizáld,...

_ Mi a bajod, ami miatt körül kéne metélni?

_ Miből gondolod, hogy csak ez lehet az "egyetlen" megoldás, kedves Kérdező? Te gondolod ezt, vagy orvos mondta, esetleg itt a GyK-n néztél utána egyes topikokban, amiből ezt vontad le?

_ Érdekelne, mi a helyzet most? Hogy érzed? Elég erősnek érzed magad, hogy cselekedj?

Szívesen segítenék, de ha nem akarod, nem fogok, ha nem írsz nem tudok! Ha beszélni akarsz a dologról, írj _>>privit_, és megpróbálok segíteni...persze,... ez veled együtt megy, nem nélküled!

2010. márc. 18. 13:08
 17/21 anonim ***** válasza:
4%

Te jó isten, mikre próbálják az embert rábeszélni itt.... vágass le magadról aztán utána milyen jó lesz.... basszus.... aztán, ha undorító lesz, akkor majd ki fogja vállalni a felelősséget? A karaktersor, amit valaki odahányt rossz viccként? :(

Vigyázz mindenedre, ez alap... lehet gyógyítani is, nem csak CSONKOLÁS LÉTEZIK.

2010. márc. 29. 12:41
 18/21 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! EE, neked kiváltképp köszönöm a kímerítő és bíztató válaszokat! mostmár kicsit jobban képben vagyok mire is kell majd számítanom. bocs, hogy csak most jelentkezem, de megíjedtem hogy nem anoním ez a dolog.. email cím, satöbbi..
2010. jún. 14. 23:50
 19/21 anonim ***** válasza:
26%

Hali! :-)

Semmi gond! :-)

Megértem, hogy nem könnyű bizalommal fordulni interneten vkihez is, pláne egy nyilvános helyen. Azonban az e-mail címed megadásáról te rendelkezel, és hivatalosan nincs becenév, ún. "nick" megadva. Én is csak azért adom meg, hogy akik úgy érzik, segítségre van szükségük, azok visszakövethessék a válaszaimat, érezzék, hogy mellettük állok, ha ők azt kérik, mert igénylik, hogy ne egyedül vágjanak neki egy nehéz útnak, ha már arra kényszerülnek. Nagyon jól tudom, és tapasztaltam magam is, milyen nehéz megnyílni számomra idegen embereknek.

Ezért tartom fontosnak, hogy akik esetleg segítséget kérnének, legalább egy kicsit megismerhessenek, hogy amennyiben úgy döntenek, hogy veszik a bátorságot és rászánják magukat, hogy megnyíljanak, ne rettegjenek attól, hogy most megszólásban, megszégyenülésben lesz részük, ne kreáljanak tévhiteket magukban, hanem megnyugodjanak, és reményre, megértésre leljenek.

Ha ezt a NAGYON FONTOS LÉPÉST MEGTESZIK, és elindulnak, akik bíznak önmagukban és a segítőben, megtalálják az egyenes utat a gyógyulás felé. Elindulni nem egyszerű, nem könnyű, de gurulni, haladni, annál inkább.

===

Az e-mail címedről mindvégig te rendelkezel.

A regisztrációkor megadtál egyet. Ha bejelölted volna, hogy lehessen neked privi-mailt küldeni, arra kaptál volna leveleket, úgy, hogy a címed inkognitóban marad. Ha azonban te akarsz ráprivizni valakire, úgy csak a címed válik láthatóvá annál a személynél, akinek a mailt címezted, és a nicked, amivel beregisztráltál.

Szóval, ha csak emiatt ijedtél meg, és ez tartott vissza a válaszolástól, akkor nem kell félned, nincs mitől tartanod, inkognitóban maradsz, és senki nem fogja tudni, hogy te ki vagy. :-)

Ha tudok segíteni, és úgy érzed, képes vagy bízni bennem és szeretnéd, hogy segítsek, nyugodtan kérdezz, bármennyire is legyen az ciki, nem ítéllek el miatta. Kben is... azt le7, hogy csak te tartod cikinek... más nem! :-D ˙ Sokan hisznek félelemből sokfélét, ami nem igaz, éppen ezért nem kell félned attól, hogy most azt más is cikinek tartja, mert azt csak te hiszed a félelmeid miatt.

Az a srác, aki a barátom, és már körülmetélték (akiről meséltem neked az első oldalon a 20:25-ösben), ő is nagyon gátlásos, és visszahúzódó volt, mint te, amikor rámírt >>priviben. De kérte a segítségemet, és annyira összebarátkoztunk, hogy úgy döntöttem, mellette leszek a műtétje napján is, uis elmondta, hogy a közelemben tartózkodik, nekem meg nem volt fáradság ennyit megtenni érte. Így lega nem izgult annyira... (vagy inkább csak mindaketten és még jobban??? XD XD XD )

De a barátaim közül nemcsak őt metélték körül, többeket is. Fontos hogy tudd, NEM VAGY EGYEDÜL, NEMCSAK TE SZENVEDSZ ENNYIRE KÉNYES TERMÉSZETŰ PROBLÉMÁTÓL, hanem MÉG NAGYON SOKAN!

Hozzád hasonlóan sokan nem mernek lépni a gyógyulásuk érdekében. Meggyógyulni azonban csak az fog, aki képes felülemelkedni a félelmein, és MER SEGÍTSÉGET KÉRNI!

A műtét óta sokkal több embert -- többek közt fiatalt -- ismertem meg, akiknek uez, vagy hasonló gondjuk volt/van, és egyesek közülük már ucsak átesett vmiféle orvosi beavatkozáson. Akik túlestek vmin, már jól vannak, s nem is mindegyikőjüknél volt szükség körülmetélésre. (Persze, ez függ attól is, hogy mennyire figyelsz oda amagadra, milyen makacs maga az elváltozás, és persze, hogy mik a lehetőségek, ill. milyen orvost választasz!?)

Ők nagyon sok érdekes és hasznos dolgot, érdekességet meséltek a saját élményeikről, amiket kböző dokumentumokkal alá is támasztottak. Az ő tapasztalataikkal is gazdagodva -- meg persze személyes élményeimmel is -- próbálom segíteni a hozzád hasonlóan kétségbeesett fiatalokat, embertársaimat.

=======-=======-=======

Ha kérdésed van, nyugodtan kérdezz akármilyen hülyét is akarsz... :-)

Ha szeretnél megnyílni, de zavar a nyilvános közeg, és úgy glod, jó lenne vkivel beszélgetni, SkyPE-on/MSN-en erre neked (is) lehetőséged van. Ebben az esetben írj >>priviüzenetet -- a hozzászólásom legalján az elválasztó vonal fölött a jobb sarokban az időpont alatt van a link -- és hagyd meg benne az egyik elérhetőségedet, ill, hogy ennek a topiknak a http-s címsorát szúrd be, az lesz a hivatkozási alap, hogy tudjam, hol találkoztunk.

Ne félj! Ha szeretnéd, segítek, úgyhogy FEL A FEJJEL! Oks? :-)

A válaszokért pedig igazán nincs mit! :-)

2010. jún. 15. 03:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Milyen volt kérdező?
dec. 27. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!