A péniszem alaphelyzetben nem dudorodik ki nadrágban. Többi lent (? )
Figyelt kérdés
Szervusztok!Először strandon figyeltem meg hogy szinte minden férfinak dudorodik a pénisze a fürdőgatyán át, nekem nem egyáltalán nem. Meg sokan írják az oldalon is hogy farmerba is látszik nekik, nekem farmerba meg végképp nem. TUdom van vérpénisz illetve húspénisz. Nekem vérpéniszem van 8 cm kb alaphelyzetben. Melegítőben csak akkor dudorodik ki egy kicsit, ha felfelé hajtom a péniszem, csak egy pár lépés és vissza leesik. (lehet szoktatni kell, nem tudom). Engem csak azért zavar ez, mert tényleg sokaknak dudorodik, nekem meg semmi. Mintha teljesne lapos lenne. Merev méretemmel nincsen problémám, csak így kicsit rossz ez a tudat. Esetleg van valaki aki ebben a cipőben jár? Ja és egyébként, boxerbe se túl nagy alaphelyzetbe.2015. aug. 4. 14:33
11/11 anonim válasza:
Ha normál/nagy méretű a pénisz, akkor ki tud bárkinél látszani.
A lényeg a ruha anyaga, nem pedig annak mérete.
Kisebb méretet mint a sajátod, ne vegyél mert a levegőtlenség és a nyomorgatás tényleg káros hosszútávon.
De egy jól szabott CalvinKlein vagy egy AndrewChristian boxeralsó jó formát fog adni neked. Nem a kínaiban kell 500Ft/3dbos témakört keresni többé. Akinek nem inge ne vegye magára. :)
És pl durva, merev anyagú farmer megint csak le fog lapítani, de a Pull&Bear és a Bershka boltok nagyon jó nyúlós farmeranyagokkal dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!