Ha most elkezdek sűrűn borotválkozni, akkor erősödhet az arcszőrzetem?
Figyelt kérdés
Már elég sűrű az államon és pajesztól állig vezetve, csak nagyon gyenge, fekete színű, de mintha pihepuha haj lenne. Ha most elkezdem folyton borotválni, 1-2 naponta, akkor erősödhet? Eddig heti 1x borotválkoztam, mert akkor már hosszabb volt. 19F2015. aug. 4. 10:44
11/16 anonim válasza:
Kérdező, itt van néhány forrás erről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__7..
Borotválkozz, amennyit csak szeretnél, de hasznosabb lenne, ha megkérdeznéd a szüleidet, hogy mi volt a jellemző a családjaikban!
12/16 A kérdező kommentje:
Annyit tudok, hogy faterom 20 éves korára volt borostás nagyjából, de az sem biztos, mert elhunyt..
2015. aug. 5. 12:43
13/16 anonim válasza:
Sajnálom!
Akkor lehet, hogy neked is majd csak kicsit később alakul ki teljesen a végleges szőrzeted, ahogy neki.
14/16 A kérdező kommentje:
Akkor semmi módszer nincs arra, hogy felturbózzam az egész arcszőrzet projectet? Egyáltalán semmi? Bármi ami segít? A sport a tesztoszteron miatt jó elvileg, de ilyen korban alapból maxon van a tesztó szintem elvileg.
2015. aug. 5. 19:11
15/16 anonim válasza:
Nincs semmi, de nincs is ilyesmire szükséged! Még a következő években megerősödhet, de az is lehet, hogy nem lesz olyan durva borostád, mint amilyet elképzeltél. Ez majd később kiderül!
16/16 A kérdező kommentje:
Ideje lenne.
2015. aug. 5. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!