Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Piros kiütéses lett a péniszem...

Piros kiütéses lett a péniszem, mit csináljak? 15f

Figyelt kérdés
Fürdök rendesen tisztálkodok stb ma reggel vettem észre mitől lehet mit tegyek ?
2015. aug. 3. 21:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem ciki.
2015. aug. 3. 22:11
 12/20 A kérdező kommentje:
csak szüleim elött nem akarom hogy tudják meg most pénteken utazok ki ausztriába rokonokhoz
2015. aug. 3. 22:17
 13/20 A kérdező kommentje:
vagy is hogy megtudják
2015. aug. 3. 22:18
 14/20 anonim ***** válasza:
Na ezért nem kellene 15 évesen szexelni, kisgyermek vagy még!!! Amúgy irány az orvos!
2015. aug. 4. 14:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Ezzel nyugodtan elmehetsz urológushoz,nem kell oda beutaló,csak tb kártyát,személyit kell vinned.Jobb oda menni az orvos eleve férfi és diszkrétebb a vizsgálat is,többnyire van külön vizsgáló,és így vizsgálat közben csak az orvos lát(bőrgyógyászaton ezzel nem törödnek ha orvoson kívül 4 ember van bent akkor az mind lát)

Az orvosnak azért említsd meg hoigy van párkapcsolatod,mert ha megállapítják mi bajod nakkoir lehet a csajnak is krémmel kezelnie kell magát,mert ha nem oda-vissza fertőzitek egymást.

Hidd el a barátnődnek is ha gomba gyanúja van Nőgyógyászhoz megy,nem bőrgyógyászhoz.

Ez gombának tűnik,canesten krémet lehet vény nélkül kapni,azzal lehet kezelni.A nők hüvelyében is van gomba ami a nők 40%-nál az életük során túlszaporodik legalább egyszer és ekkor gomba alakul ki,amit át is adhat neked úgybhogy nem is tud róla,mert lehet nincs tűnete(De gombát nyílvános mozsdóban,erősebb antibiotikumtól stb is el lehet kapni).De a férfiak makkján is alapból van egészséges mennyiségű gomba(orvosi műsorban láttam).

Ha gombád van akkor 2 hetet kellene a kenőccsel kenni magad,ezalatt semmi sex és a barátnődnek is kellene vennie canesten krémet,meg canestedn hüvely kúpot is.

2015. aug. 8. 20:24
 16/20 anonim ***** válasza:

14 éves kortól mehetsz urológushoz egyedül,csak tb kártya és szemêlyi kell,a szülők tudta nélkül el tudsz benni!Nem kell beutaló,csak nézd meg mikor van rendelés.

Ha meg nem tudsz most menni vegyél canesten krémet.

2015. aug. 8. 20:26
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem gombám volt egyszer,valőszínűleg gyógyszertől, piros kiütések a makkon és urológus írta fel a canestent.Ezt elfelejtettem írni.

Simán mehetsz ezzel urológushoz,azzal jobban jársz,ő a nemiszerv összes gondjával,kiütésekkel ius foglalkozik.

2015. aug. 8. 20:29
 18/20 A kérdező kommentje:
én már voltam kaptam krémet ,barátnőmel holnap megyünk nögyogyászhoz oda neki kell valami ?
2015. aug. 9. 21:30
 19/20 szamo77db ***** válasza:
Jó volna, ha látná orvos.
2016. ápr. 27. 18:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőddel sexeltél(a lány részéről elêg szégyen lenne ha 15 êvesen már javában kezelhetők) akkor amit kaptál urológustól papírt azt a barátnőd a nőgyógyászati majd mutassa még.

Ha sexeltettek és gombás fertőzést kapott el tőled akkor canesten hüvely kúpot és krémet írhat fel a doki neki.

Semmit nem kell vinnie,csak az iratait

2016. ápr. 27. 19:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!