Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha egy férfi sterilizáltatja...

Ha egy férfi sterilizáltatja magát akkor az megváltoztatja a sexuális életét, és ha igen milyen szinten?

Figyelt kérdés

2015. aug. 3. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem, max. lelki szinten.
2015. aug. 3. 20:30
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Hát ha le vannak kötve a herék,akkor a férfi hormonok sem juthatnak el a megfelelő helyre,gondolom én .A legnagyobb férfi hormontermelők pedig a herék .
2015. aug. 3. 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
Hát lehet.
2015. aug. 3. 20:41
 4/11 anonim ***** válasza:

En mar voltam olyan ferfivel, aki elkottette magat, mar volt 2 gyereke es kizartnak tartotta, hogy legyen meg tobb.

En nem vettem rajta eszre az egvilagon semmit es o allitotta, hogy nem valtozott az elete. Annyi, hogy tartos partnereknel mar elhagyhato a gumi, mert tutti nem lesz teherbeejtes.

2015. aug. 3. 20:59
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
2 es nézzél utána nem a herét kötik le , hanem az ondóvezetéket vágják el! A HORMON TERMELÉS VÁLTOZATLANUL termel tovább!
2015. aug. 3. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

5 ös,az ondóvezeték van elkötve ,akkor miről beszélsz ,azaz 2 vágva .Olvasd már el hogy történik az ilyen műtét.

A női válaszolónak meg ,kétlem hogy steril lett volna .

Nálunk ezt 2 gyereknél nem csinálják meg,ehhez súlyosabb indok kell .Jól átvert,hogy neki minden kellemes legyen .

2015. aug. 3. 21:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Részlet egy vasectómia fórum oldaláról:

"Nos: előrebocsátom, a következőkben leírtaknak semmi köze a valósághoz ;-) de van egy mondás. ha valamit nem tudsz megoldani pénzzel, oldd meg sok pénzzel. Ezzel nem azt állítom, hogy láttam már olyat, hogy az orvos a magánrendelésén történő megbeszélés után visszapapírozta a dolgot, pár aláírás, dátum visszamenőleg stb. és kb. 1 hét múlva múlva megvolt a műtét. Persze mindenki tudja, hogy Mo.-on ilyen nem fordulhat elő."

2015. aug. 3. 21:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

"A női válaszolónak meg ,kétlem hogy steril lett volna ." - reszletek ismeretenek hianyaban inkabb ne ketelkedj... egy szoval nem irtam, hogy ez Magyarorszagon tortent.

Kulfoldon elek, kulfoldi a ferfi es itt ha az ember keri, akkor a mutetet elvegzik (jo penzert) ha egyeb egeszsegugyi ellenjavallatot az orvos nem lat.

Hidd el, nem vert at, kulonben mar terhes lettem volna tole...

2015. aug. 3. 22:18
 9/11 anonim ***** válasza:

'Magyaroszágon jogaszabályi feltételeknek kell megfeleni: 3 vérszerinti gyermek vagy 40 éves kor felett lehet elvégezni a nyilatkozat megtétele után 3 hónappal (a kérelmi nyilatkozatot 3 hónap után ismételten alá kell írni). "

[link]

2015. aug. 3. 22:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Külföldön más a helyzet országonként.

Ha valaki előtte spermabankba rakat spermát, akkor lehet gyereke utána is. Sőt, sok esetben vissza lehet állítani az "eredeti állapotot", de erre nincs garancia.

2015. aug. 3. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!