Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15 évesen fitymaszűkülettel...

15 évesen fitymaszűkülettel milyen szakrendelésre kell menni?

Figyelt kérdés

Két lehetőséget olvastam. Gyermeksebészet és gyermekurológia. Eredetileg gyermekurológiára készültem, de az eléggé megoszló válaszoktól elbizonytalanodtam. És sehol sem láttam, hogy kort írtak volna, ezért gondoltam, hogy ettől függhet.

Lehetséges, hogy a csecsemőket/kisgyerekeket hordják a sebészhez, ilyen korban, pedig urológiára kell menni?

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2015. aug. 2. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Felnőtt szakrendelésre már .
2015. aug. 2. 19:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Urológia.
2015. aug. 2. 21:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2015. aug. 2. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Bár engem még 14 évesen a sebészetre küldtek. De elvileg az urologiara kell menned. De ugys megmondják a kartonozoban
2015. aug. 2. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Urológia!

14 éves kortól már egyedül is mehetsz,csak tb kártyát,személyit kell vinni,beutaló nem kell.

Ha mêgis van aki elkísér akkor a váróban várjon meg,ne menjen be,csak esetleg ha az orvos végzett a vizsgálattal és felöltöztél már.

Nagyon óvatos legyél,mert csak durva fitymaszűkületnél kell majd körülmetélni,viszont sok orvos egyből ezt hozza fel,ha veled is ez lenne akkor mond meg hogy ezt szeretnéd elkerülni.

Óvatos legyél,ne siess el semmit!

Az is lehet hogy az orvos krémet ír fel neked.

Mennyire súlyos?

Egyedül mész el?

2015. aug. 8. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem a baleseti sebészeten műtöttek, de ez egyéni eset, mert az az orvos tudott urológiai műtétet is végrehajtani. Nézz utána és a véleményeket is figyeld
2015. aug. 30. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:
mármint a kórházban, ahol lenne a műtéted
2015. aug. 30. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!