Ez normális vagy csak az elején ilyen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én 13 éves vagyok és sokan "kiverik" és ugy gondoltam megprobálom én is. Egyszer felált es huzogattam a bört. Egyszer csak olyan jó érzés volt bennem majd mintha pisilnem kéne és már jott a sperma de aközbe fájt valahol lent de csak kb 10 máspodpercig. Ekkor jött meg elöször . Ez normális vagy csak az elején fáj a valahol a fenekemnél és majd idövel elmulik? Értelmes válaszokat kérek.#z n
2015. júl. 31. 14:25
1/4 anonim válasza:
Igen ez normális. Most még fáj,később ez lesz a legjobb érzés.
2/4 anonim válasza:
Én úgy gondolom ez még csak a prosztata nedve volt .Minden érzést a prosztata adott .
4/4 anonim válasza:
Ez természetes dolog!
Első alkalmakkor egy kicsit lehet fáj,de aztán már mikor a tested teljesen elfogadja hogy serdulsz és maszturbálsz,nem fogod megerezni,es jó érzés lesz!
Szal ne aggódj,teljesen rendben vagy! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!