Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez normális vagy csak az...

Ez normális vagy csak az elején ilyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én 13 éves vagyok és sokan "kiverik" és ugy gondoltam megprobálom én is. Egyszer felált es huzogattam a bört. Egyszer csak olyan jó érzés volt bennem majd mintha pisilnem kéne és már jott a sperma de aközbe fájt valahol lent de csak kb 10 máspodpercig. Ekkor jött meg elöször . Ez normális vagy csak az elején fáj a valahol a fenekemnél és majd idövel elmulik? Értelmes válaszokat kérek.

#z n
2015. júl. 31. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen ez normális. Most még fáj,később ez lesz a legjobb érzés.
2015. júl. 31. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy gondolom ez még csak a prosztata nedve volt .Minden érzést a prosztata adott .
2015. júl. 31. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen normális, nincs ezzel baj.
2015. aug. 1. 15:23
 4/4 anonim válasza:

Ez természetes dolog!

Első alkalmakkor egy kicsit lehet fáj,de aztán már mikor a tested teljesen elfogadja hogy serdulsz és maszturbálsz,nem fogod megerezni,es jó érzés lesz!

Szal ne aggódj,teljesen rendben vagy! :D

2015. aug. 2. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!