Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van spermam vagy nincs?

Tozser Alex kérdése:

Van spermam vagy nincs?

Figyelt kérdés
Elnezest ha ertelmetlen a kerdes.13eves vagyok, es ezen a teren nemvagyok otthon.1 eve onkieligetes utan nemjott semmi, aztan ra 10percre mentem brunyalni es a peniszemen ott logot lefele a feher nyalkas ize.Elegge osszevagyok zavarodva meert egyszer van egyszer nincs..Vagyis olyan..Mostmar ugy ertem h a hugycsomben jon valami..de semmi nyoma..nem lo meg semmi..Annyi hogy van "fitymatultengesem" azaz a makk utan ilyen maradek fityma..annyi hogyha onkielegites utan azt osszenyomom mintha kipreselnem akkor latszik ilyen feheres cucc..De azse mindig, sokszor semmi nyoma semminek..ha van is csak vmi atlatszo ize..De nem lovok meg egy cm-t se.Most lenne spermam vagy mi?
2015. júl. 31. 13:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Maszti után(kis korrigálasd)
2015. aug. 1. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!