Nem tudok mások előtt pisilni nyilványos vécékben? 25F
Figyelt kérdés
Ha bejutok egy fülkébe akkor megy, de a piszoároknál ha egy ember is van bent akkor nem megy. Egyszerűen nem jön. Mit tudok tenni? Még akkor sem jön ha megiszok 5 sört, szétszakad a hugyhólyagom és részeg vagyok... Nagyon sok kínos szituációba keveredtem már emiatt.2015. júl. 28. 13:10
1/6 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Mindig fülkében csinálom. 46 éves vagyok. Voltam katona, ott is. Középiskolában is. Munkahelyeken is. Soha senki nem cikizett miatta. Kirándulásokon busz megállt, hogy mindenki pisiljen, én maradtam a buszon majd otthon, vagy a szálláson ahol rendes WC-re mehettem.
2/6 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, ezen ne parázz, menj a fülkébe és pisilj ott.
3/6 anonim válasza:
Én sem tudok. És kényelmetlen is számomra. És az sem érdekel ahogy más ott pisál. Nincs ezzel baj természetes dolog. Ne érezd kínosnak, aki cikizne emiatt azzal ne foglalkozz.
4/6 anonim válasza:
Sajnos a szégyenlősségedet nem tudod leküzdeni .Ez nagyban hozzájárul a problémádhoz .Attól tartasz hogy meglátja még valaki .Szerintem még a méreteddel sem vagy megelégedve .
5/6 A kérdező kommentje:
hatalmas farkam van, egyáltalán nem vagyok szégyenlős, sőt... Gyerekkori traumám sincs. Egyszerűen nem jön.
2015. júl. 28. 16:34
6/6 anonim válasza:
Mégis mekkora az a hatalmas?
Nekem is volt ilyen problémám, és sikerült leküzdenem. Nem épp egyszerű, de ha érdekel, írj privátot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!