Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem tudok mások előtt pisilni...

Nem tudok mások előtt pisilni nyilványos vécékben? 25F

Figyelt kérdés
Ha bejutok egy fülkébe akkor megy, de a piszoároknál ha egy ember is van bent akkor nem megy. Egyszerűen nem jön. Mit tudok tenni? Még akkor sem jön ha megiszok 5 sört, szétszakad a hugyhólyagom és részeg vagyok... Nagyon sok kínos szituációba keveredtem már emiatt.
2015. júl. 28. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok ezzel. Mindig fülkében csinálom. 46 éves vagyok. Voltam katona, ott is. Középiskolában is. Munkahelyeken is. Soha senki nem cikizett miatta. Kirándulásokon busz megállt, hogy mindenki pisiljen, én maradtam a buszon majd otthon, vagy a szálláson ahol rendes WC-re mehettem.
2015. júl. 28. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül, ezen ne parázz, menj a fülkébe és pisilj ott.
2015. júl. 28. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudok. És kényelmetlen is számomra. És az sem érdekel ahogy más ott pisál. Nincs ezzel baj természetes dolog. Ne érezd kínosnak, aki cikizne emiatt azzal ne foglalkozz.
2015. júl. 28. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnos a szégyenlősségedet nem tudod leküzdeni .Ez nagyban hozzájárul a problémádhoz .Attól tartasz hogy meglátja még valaki .Szerintem még a méreteddel sem vagy megelégedve .
2015. júl. 28. 16:27
 5/6 A kérdező kommentje:
hatalmas farkam van, egyáltalán nem vagyok szégyenlős, sőt... Gyerekkori traumám sincs. Egyszerűen nem jön.
2015. júl. 28. 16:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Mégis mekkora az a hatalmas?

Nekem is volt ilyen problémám, és sikerült leküzdenem. Nem épp egyszerű, de ha érdekel, írj privátot.

2015. júl. 30. 14:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!