Egesz nap all a peniszem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Najo neha ha nem figyelek ra vagy gondolok ra lecsillapodik de ha vmit csinalok akkkr felall.elegge kinos.igy nen tzdok kimenni a szobambol volt ugy is h boltba kellett mennem es amikor mar ott voltam allt..:/ miert all folyamatosan? 15/f2015. júl. 22. 11:17
1/30 anonim válasza:
Állandósul merevedéssel orvoshoz kell menni.
2/30 A kérdező kommentje:
És ezt hogy a túróba mondjam el anyamnak?????
2015. júl. 22. 11:27
3/30 anonim válasza:
Ajj már 1-es..mit ijesztgeted?
Ebben a korban jellemző ez,nekem is minden aprosagra feláll.
4/30 anonim válasza:
Ebben semmi szégyellnivaló nincs, előfordul mással is, egy normális felnőtt nem gondol rosszat rólad emiatt. Vérkeringési gondok okozzák, szerinted érdemes titkolni és rejtegetni?
6/30 anonim válasza:
Doktorhoz? Inkább a lányokhoz ...
7/30 anonim válasza:
Nem ijesztgetem, találkoztam már a problémával. Szerintem egészségesebb tudatosságra nevelni, és bátorítani arra, hogy szóljon, ha baja van.
8/30 A kérdező kommentje:
Dehat mindenhol olvastam es a fele ember azt irja h elkell menni orvoshoz a fele meg az h ez normalis?!! Nagyon megvagyok ijedve
2015. júl. 22. 11:31
9/30 anonim válasza:
Figyeljed még magadat, több napon át, ennyi idősen nekem is állt hamar mindenre. Kivertem, akár többször is, hogy "elfáradjon". Vagy sportolj, hogy az energiád ott kiadódjon.
10/30 anonim válasza:
Megijedni felesleges.
Menj el dokihoz, legfeljebb azt mondja, hogy semmi gond, ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!