Foltok a szakállban? Mitől?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre, amikor először nem borotválkoztam 3 napig (2 hónap után), hogy kicsit sűrűbb lett az arcszőrzetem. Ez alapvetően nem is gond, sőt... mióta erre várok... De feltűnt, hogy nemsokkal az állkapocs felett (1-1,5 cm) egy kicsit kisebb, mint egy 5 forintosnyi lyuk van. Másik oldalon is hasonló, bár ott annyira nem vészes. Ezt betudhatom annak, hogy fiatal vagyok még, (18) ne foglalkozzak vele, majd ki nő magától, vagy menjek vele bőrgyógyászhoz? Lehet bután hangzik, de nekem vannak/voltak szakáll terveim, és ez a két kis apró lyuk durván keresztül húzta a számításaimat.2015. júl. 22. 10:06
1/3 anonim válasza:
Szerintem azért mert még fiatal vagy
2/3 anonim válasza:
Szia! tudnál róla képet mutatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!