Ha valakit többször tökön rúgnak, az kaphat hererákot a rúgásoktól? Gondolok itt pl futballra, stb. Hozzáértő emberek válaszát várom!
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 20:31
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy ez is hozzájárul, de önmagában biztos nem elég.
2/7 anonim válasza:
Miért kapnál rákot? Az ütés traumás sérülést okoz, tehát egy-két ér esetleg elpattan és szépen bedagad, ami később enyhül, de ettől még a sejtek DNS-e nem sérül, tehát kórosan nem is kezd el szaporodni.
3/7 anonim válasza:
De igenis nagon sértheti és kaphat tőle rákot
4/7 anonim válasza:
Feltetlen nezesd meg magad orvossal!
Ezt nem lehet csak ugy megitelni, hogy elrakosodik-e vagy sem.
Nem a rugasoktol fog elrakosodni, essetleg annak a kesobbi kovetkezmenyeitol!
Ne felj egy ilyen vizsgalattol!
Meg mindig jobb, ha semmi veszeset nem talanak, mintha mar kesobb nem tudnak, mit tenni es el kell tavolitani a heredet.
Surgosen fordulj orvoshoz!
(8 evig dolgoztam urologian, ha ez megnyugtat!)
5/7 anonim válasza:
A karatezoknek van ferfi nemiszervre valo vedo, amivel ovhatod a hereidet. Az alsonadrag alatt nem is latszik.
Sportszereket arulo boltban nezz utana!
Jo focizast!
7/7 anonim válasza:
Amikor Közép iskolás voltam, volt egy vékony magas srác, barátságos normális volt, próbálkozott egy lánnyal ismerkedni, volt aki nem nézte jó szemmel, kapott egy lendületes tökön rugást, ez akkor nem derült ki, attól kezdve meg volt találva, mondhatni fenyitve volt, ahogy hallottam 2 héten keresztül, minden nap félre lett hívva, mimden nap kapta a lendületből a tökön rugásokat, 2 hét után ki derült, nem jött a srác iskolába, szintén 2 hétig, ki derült kórházba került a herék miatt, meg műtötték, károsodott, ki szedték a heréit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!