Van vmi puha kis "gömb" féleség a bal herém fölött az mi lehet vagy az normális? 17 éves vagyok.
Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 12:06
2/9 A kérdező kommentje:
köszi
2015. júl. 20. 12:16
3/9 A kérdező kommentje:
De az gond ha egyszer nagy valamikor meg olyan mint ha nem is lenne?
2015. júl. 20. 12:17
4/9 anonim válasza:
Az az ondóvezeték becsatlakozása lehet .A mellékhere nem gömb alakú,mint egy süveg helyezkedik el a herén .
5/9 anonim válasza:
Mellékhere ,vagy a vezeték csatlakozás
6/9 anonim válasza:
nekem nem helyezkedik el a bal here tetején semmi :O Sem alatta, csak alul a vezeték is onnan jön :O Az normális? vagy meg van fordulva?:O
7/9 anonim válasza:
6 os,neked minden úgy helyezkedik el,mint másnak,csak te sem tudsz semmit kitapintani,ahogy én sem .
8/9 anonim válasza:
De kitudok. A bal here alján az a félhold alakú dolog van ami a jobb here tetején illetve onnan jön az ondóvezeték függetlenül a herétől, ez néha a here mögött van néha a here mellet, csak a here tetején nem tudok kitapintani semmit. :) Attól félek, hogy fordítva álldogál. Mert amúgy ide oda forog :O. Néha derékszöget alkot a jobb oldali herével, feljebb is van tőle (nagyobb mint a jobb ezért nem értem miért van feljebb). Illetve kifele dől, néha meg oldalt áll és bal oldalon lehet kitapogatni a dolgokat, egyáltalán nem hasonlít egyik képekre sem amik fent vannak illusztrációk a neten. De hát másnak nem tudom milyen mert csak a sajátomat tudom kitapogatni. :)
9/9 anonim válasza:
Ezért nem értem ezeket a kérdéseket amúgy. Hiába írom le én is mi van, ha úgysem lesz érdemleges válasz, ahogy mi sem tudunk a srácnak. Csak az orvos, ha meg nézni.. Bármi lehet a gömb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!