Enyhe fitymaszukulettel lehet szeretkezni?
Figyelt kérdés
Lankadtan hatra jon a bor, tudom rendesen tisztitani, de mereven "ket oldalt"mar a peremen van, de kozepen meg nem tudom lehuzni. Ovszerral, elotte kicsit kitagitva a partnert, igy lehet szeretkezni?2015. júl. 19. 02:47
1/9 anonim válasza:
Ha már csináltad, akkor csak tudod.. :D
2/9 anonim válasza:
Hát nem hiszem hogy kellemes lesz ha feszül végig, egyszerűbb lenne a doki, aztán utána gond nélkül mehetne a dolog.
4/9 anonim válasza:
Lehet súlyossal is, csak nagyon fáj. Használj síkosítót, az segít.
7/9 anonim válasza:
Óvszerrel nincs gond,felületesen olvastam el a kérdésed először .
Ebben az esetben nincs közvetlen olyan hatás rá ,ami lefelé kényszeritené a bőrt ,és ezáltal feszülés jönne létre .
Az óvszer ezt is kivédi .
8/9 anonim válasza:
Ott bukik a dolog, hogy merev péniszre kell az óvszert felhúzni úgy, hogy a bőr hátra van húzva. Különben sokkal könnyebben kiszakad.
9/9 anonim válasza:
Lehet, de még jobbb ha óvatosan kitágítod a fitymád. Húzd le amikor még nem áll és úgy állítsd fel. Például kádban fürdésnél. Ha már nagyon feszül akkor hagydd abba majd újból. Naponta akár többször is. Gyorsan kinyúlik. Hordjad visszahúzott bőrrel a gatyában is. Egy két hét és működőképes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!