14 múltam, alacsony vagyok. Félek, hogy nem nagyon nővök. Szoktam elég sűrűn masztizni is. Mikor várható a sperma?
Nem vagy te későn érő.Abban a korban vagy amikor ennek jelentkezni is kell.Az átlátszó cseppek már ott is vannak .
Máról holnapra azért nem megy,meg kell várni amig a tökeid is elérjék a megfelelő nagyságot,és akkor termelődnek majd a spermiumok is .Alacsony vagy és ? A következő 4 év a növekedésről szól .Egyesek meg egyből orvost kíáltanak,nem tudom mire fel .
magyarul, már serdülsz, de még nem vagy ivarérett
most fogsz majd elkezdeni nőni
hamarosan spermád is lesz
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.
Mostmár Megértettem, hogy hogy is van ez a dolog.
Üdv és Köszi mindenkinek
Valóban a korodhoz képest alacsony vagy,11 évesek ekkorák kb.
De az nagyon jó jel,hogy előváladékod van.
Az átlagnak 12-13 éves kora elejên lesz fanszőre,elég gyakori hogy akik az átlagnál,jóval,alacsonyabbak,azoknak később lesz szőrzetük,spermájuk és sokszor kicsi a nemiszervük is.DE és itt a lényeg amint elkezdenek magasságra nyúlni a péniszük is nőni kezd,csak nekik picit több idő kell ehhez.
A fiúk kb olyan magasak vagy magasabbak lesznek mint az apukájuk,nagyon ritka hogy alacsonyabbak legyenek,de előfordul!!!!
Még fiatal vagy,még sokat fogsz fejlődni!
1.Milyen magas az apukád?
2.Szőrzeted már van?-ha a válasz igen + van már előváladékod is akkor már nagyon jól,fejlődsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!