Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Baj, ha a haverokkal szoktunk...

Baj, ha a haverokkal szoktunk beszélni a masztiról?

Figyelt kérdés
13/F

2015. júl. 16. 09:27
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%
Dehogy baj
2015. júl. 17. 13:53
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

sőt, sztem gondolj bele, mennyivel egészségesebb dolog, mint amikor mindenki tagadja, hogy áá ő aztán sose szokott olyan erkölcstelen dolgot csinálni ... :XDD

szal teljesen jó ez így

2015. júl. 17. 15:02
 13/21 anonim ***** válasza:
54%

Az nem baj ha beszéltek róla.

Az a baj inkább,hogy még a haverok is sokat hazudoznak egymásnak,hogy nagyobbnak,fejlettebbnek tűnjenek.

Nálad idősebbek is mindig nagyobb méreteket hazudoznak egymásnak,miközben ebben a korban sokaknak még elêg picike van,mindenki azt hazudja hogy spermája van de ha itt olvasol akkor még 14-15 évesek is sokszor írták hogy félnek mert nekik még nincs.Nagyon sok 13-14 évesnek nincs még spermája.

12-13 éves átlagos fejlettsêgű,magasságú srácoknak màr van fanszőre,de sokak 14 éves fejjel is akik nagyon alacsonyak voltak arról írtak hogy vagy egyáltalán nincs,vagy alíg van fanszőrük és kicsi a nemiszerviük.Őket kéőnérőknek nevezzük.

Lényeg:nem kell a többieknek mindent elhinni,főleg ha arról, hazudoznának hogy mindenkinek milyen nagy cerkája lenne és milyen sok spermája,mert lehet a fele sem igaz.

2015. júl. 17. 23:20
 14/21 anonim ***** válasza:
27%

láttál te már egy mai 15 évest?

sok mindent lehet mondani, de hogy testileg éretlenek lennének,na azt nem ... ne viccelj, a mai 15 évesek többségükben aktív nemi életet élnek, kb úgy néznek ki, mint 10 éve a 18-20 évesek stb. úgyhogy nem értem, honnan veszed ezeket a dolgokat

2015. júl. 18. 08:13
 15/21 anonim ***** válasza:
66%

Beszélgetni persze hogy normális.

+Én is magas,fejlett voltam 15 évesen 183 cm már,12 évesen szőrzet,sperma és kb 163 cm lehettem,régebben sem volt mindenki fejlettlen ám,ahogy sok fejlettlen van ma is.De én is sok fejlettlen 13-15 évest láttam,a most ált.-ból ballagok közül falumba kisebbek,fejlettlenek. mint a 6.-asok.Van ilyen is,olyan is és tényleg sokat hazudoztak,de nem csak a méretükről:-),tapasztalatról.

De mikről beszégettek még?

Ha van kérdésed itt is felteheted.

2015. júl. 18. 17:34
 16/21 A kérdező kommentje:
Én is fejlett vok, 174 cm, egy éve van szőrzetem és spermám is, a farkam pedig 14 cm.
2015. júl. 18. 17:52
 17/21 anonim ***** válasza:

hát de honnan tudod h hazudoztak?

utána volt egy őszinte napjuk és akkor elmondták, mit hazudtak előzőleg?

2015. júl. 18. 22:44
 18/21 anonim válasza:
Mi is szoktunk , és akkor mi van?? 14/f
2015. júl. 19. 00:22
 19/21 anonim ***** válasza:

Te honnan tudtam hogy kamuztak?Mert ebben a korban mindenki nagyot kamuznak.

Egy átlagos 13-14 évesnek,aki nem akkora mint a pincsi ott a statisztika szerint 12-14 cm a pénisz.Na most hányan vannak akik 18 cm kamuznak és nem csak mereven kamuznak nagy méretet,hidd el ha alapban is nagy van azt látni boxerben is.

Akik meg ebben a korban pincsi magasságúak azok sokszor nagyon fejlettlenek,voltak pincsi haverjaim és beszélt pár mi bántja,de megnyugtattam pár év és nem lesz gond.

Én, meg akik magasak voltunk osztályból ott látszott boxerben is hogy nem kicsi.De volt akit a 12 évesek leelőzték.Ki lehet szúrni ki mond igazat,ki kamuzik.

2015. júl. 19. 17:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Meg ha nagyot kamuzik és törpike az illető és célirányos kérdést teszel fel,vagy oda szólsz még hónaj szőröd sincs,szerintem máshol sincs(mert látod is)szőröd,meg tök lapos a gatya és túlságosan érdekli a téma és elvörösödik,zavarba jön akkor már tuti a kamu gyár.Érdekes mert akik fejlettlek voltak azokat a méret téma nem izgatta nagyon.
2015. júl. 19. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!