Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gynecomastia vagy csak háj? 17/F

Gynecomastia vagy csak háj? 17/F

Figyelt kérdés
Sziasztok, 17 éves vagyok, fiú és kb 100 kg. A melleim is kifejezetten nagyok, de nem tudom, hogy ez csak zsír vagy más? Aki kér annak küldök képet, természetesen anélkül nem lehet megmondani, de ide nem szívesem teszem ki hogy mindenki lássa. Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. júl. 12. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez csak a túlsúlytól való zsir lerakódás .
2015. júl. 12. 20:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez így látatlanba' erősen hájnak tűnik a testsúly miatt. Tudnivaló, hogy a zsírszövet mennyisége és a női nemi hormon mennyisége összefügg egymással, tehát, ha lefogysz, akkor a "gynekomastiát" okozó ösztrogén mennyisége is csökkenni fog. Egyél kevesebbet és végezz több fizikai erőkifejtést.
2015. júl. 12. 20:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy ez evés kérdése lenne .ha olyan a gernetikája ,még a hideg víztől is hízni fog .Amit megtehetsz,a több mozgás,bár lehet hogy most is sokat mozgol,és nem a gép előtt kuckolsz .
2015. júl. 12. 20:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Háj.
2015. júl. 12. 20:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ha kell kép írjatok!
2015. júl. 12. 23:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Küldj képet, és majd privátban beszélünk
2015. júl. 13. 00:03
 7/11 anonim válasza:
Johetnek kepek.
2015. júl. 13. 12:55
 8/11 anonim válasza:
Küldhetsz
2015. júl. 13. 17:22
 9/11 anonim válasza:
Kuldhetsz nekem is képet, szerintem hasonló helyzetben vagyok én is, hátha tudok segíteni! :-D
2015. júl. 14. 15:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Amíg 100 kiló vagy senki nem fog ezen a G-betűs problémán elmélkedni. Megesik, hogy egyes emberek szeréncsésebb vagy szerencsétlenebb helyekre híznak. Aki azért 100 kiló, mert nagydarab, izmos vagy mert hatalmas kőkemény sőrhasa van, annak nincsenek mellei, de ha a bőr alatti zsír és a hurkák adják össze a súlyt, akkor igen. Ha lefogynál 20 kilót, és továbbra is aránytalanul nagyok maradnának a melleid, akkor kell elgondolkozni ilyen Gynecomastián.
2015. júl. 15. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!