Az öregek miért momdják azt, hogyha elkezdünk korán borotválkozni, akkar nagyon megerősödik az arcszörzetünk?
Figyelt kérdés
13 évesen kezdem el borotválkozni, akkor még pihés volt az álam. Azért borotváltam le, mert mindig is undorítónak tartottam a pihés szakált, meg a ,,szakmunkás bajuszt". A nagyapám mindíg mondogatta, hogy nagyon megfogom bánni, mert előbb-utóbb nagyon megfog erősödni.
Most 16 éves vagyok azota már erősödött, de még mindíg elég csak heti 1x borotválkoznom.
2015. júl. 10. 20:16
11/13 anonim válasza:
9 -es válaszoló: Igazadhoz nem férhet kétség. Hagyd ezeket a birkákat. A hülye ember mindig meg lesz győződve az igazáról, akármilyen kutatási eredményeket társz eléjük.
12/13 anonim válasza:
Igen, sajnos Bertrand Russell sokszor idézett mondata most is megállja a helyét...
13/13 anonim válasza:
Hát tudod, arcszőrzeted sokat fog erősödni 13 és 23 között :)
Ez élettani jelenség, semmi köze a borotválkozáshoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!